fbq
Kotimaa
20.10.2021 13:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Lauri Ylönen
Lauri Ylösen tyttövauva syntyi Havaijilla - ihana yhteiskuva julki
Kotimaa
20.10.2021 13:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube

Muusikko Lauri Ylönen, 42, julkaisi ilouutisen sosiaalisessa mediassa. Laurin ja hänen puolisonsa Katriina Mikkolan toinen yhteinen lapsi on syntynyt.

Lue myös: Lauri Ylönen uutuusohjelmassa perhetilanteestaan: toinen lapsi asuu Suomessa, toinen Yhdysvalloissa – ”Se on raskas tilanne”

Sunnuntaina 17. lokakuuta syntynyt pieni tyttövauva on nimetty Ever Marlene Ylöseksi.

- Tyttäremme EVER MARLENE YLÖNEN syntyi terveenä sunnuntaina. Olen syvästi kiitollinen rakkaalleni Katriinalle, Lauri kirjoittaa vapaasti suomennettuna Instagram-tilillään.

Onnensa kukkuloilla olevat vanhemmat jakoivat ilouutisen somessa toisiaan kiitellen.

Asuvat Havaijilla

Laurilla on vuonna 2008 syntynyt poika Julius avioliitostaan Paula Vesalan kanssa. Laurin ja hänen nykyisen puolisonsa Katriina Mikkolan poika syntyi vuonna 2017. Lauri asuu nykyisin Havaijilla, Yhdysvalloissa.

- Nyt olen ollut Suomessa. Tilanne on, että toinen poikani asuu äitinsä kanssa Suomessa, toinen asuu Havaijilla. Se on raskas tilanne. Elämä on vienyt siihen pisteeseen, että asumme tällä tavalla. Etenkin, kun on ollut tuo virus käynnissä, ei ole päässyt matkustelemaan niin kuin olisi halunnut, Lauri kertoi Stroy of My Life -ohjelmassa.

Lue myös: Uutuusohjelma paljastaa: Samu Haber oli perustamassa erotiikkaliikettä – esiintyi pornoteatterissa: ”Olin ottanut muutaman juoman”

Koronapandemian aiheuttamat haasteet ovat rasittaneet Lauria.

- On ollut vähän ikävä suuntaan ja toiseen. Elämä menee hyvin molemmissa maissa. Olemme sillä tavalla pärjäilleet. Välillä on rankkaa. Havaiji on toisella puolella maapalloa, ja sieltä kestää pitkälti yli 20 tuntia tänne. Viimeksi kesti 36 tuntia päästä Suomeen. Siihen karanteenit päälle.

Lauri kuvailee itseään hyväksi isäksi. Hän on opettanut etenkin vanhemmalle pojalleen, että elämän eri tilanteisiin kannattaa suhtautua pilke silmäkulmassa.

- Turha mököttäminen ei johda mihinkään. Kannattaa nauttia elämästä ja mennä omaa polkuaan.