fbqLauri Taatsin rakas avautuu parin avoimesta suhteesta podcastissa: "Olemme molemmat seksuaalisesti aktiivisia" | Seiska
Lauri Taats ja Sofia Leppäkorpi

Lauri Taatsin rakas avautuu parin avoimesta suhteesta podcastissa: "Olemme molemmat seksuaalisesti aktiivisia"

Kotimaa | 14.06.2021 16:32

Aikoinaan Maria Veitolan Maria!-keskusteluohjelmassa paidattomana esiintyneen Lauri Taatsin, 35, kanssa seurusteleva Sofia Leppäkorpi avaa kaksikon avointa suhdetta uusimman SOS Podcastin jaksossa. Podcastissa nainen kertoo missikisoista tutuiksi tulleille Riikka Uusitalolle ja Katariina Juseliukselle kohtaamistaan kommenteista.

- Tosi nopeasti ajatellaan, että Lauri on päättänyt sen, että meillä on avoin suhde. Varsinkaan miehet eivät voi uskoa naisen haluavan avointa suhdetta, Sofia tilittää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Dao 🌸 (@zofiadao)

Amanda Harkimonkin kanssa heilastelleen Laurin tyttöystävä kertoo pariskunnan päättäneen jo suhteen alkuvaiheessa yhteisistä pelisäännöistä.

- Olemme molemmat seksuaalisesti aktiivisia ja sosiaalisia ihmisiä, joten emme halunneet suhteesta häkkiä ympärillemme, nainen taustoittaa podcastissa.

Lue myös: Amanda Harkimon ex-kulta Lauri Taats iski uuden seksipommin: avoimessa suhteessa strippari-Sofian kanssa - kuvat!

Sekä Laurille että Sofialle tämä on ensimmäinen avoin suhde, joten aluksi heitä jännitti, kuinka suhde alkaa toimia. Podcastista käy kuitenkin ilmi, että asiat ovat sujuneet hyvin. 

- Luottamus ja kommunikointi ovat avoimessa suhteessa todella tärkeitä. Olemme mekin joskus unohtaneet kommunikoinnin, mutta sellaisista hetkistä on sitten opittu, Sofia tiivistää avoimen suhteen kulmakivet.

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Instagram ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!