Laulajat napit vastakkain! Elias Gould haukkuu Archie Cruzia naistenhakkaajaksi Selviytyjät Suomessa: ”V*tun idiootti”

Kotimaa | 17.04.2021 21:25

Selviytyjät Suomi -sarjan tämäniltainen on jakso täynnä tulisia tunteita, jännitystä ja juonittelua. Huomiota herättävin asia on kuitenkin kahden muusikon Elias Gouldin ja Archie Cruzin riita, joka alkaa leirissä likaisesta pannusta, jolla tehdään ruokaa koko leirille. 

Elias hermostuu, kun hän näkee ruuanvalmistusvälineen hiekassa. Hän alkaa raivoamaan asiasta Archielle, joka puolestaan provosoi toista laulajaa vain entisestään. 

– Anteeksi, kun en tajunnut sanoa, että: hei, älä heitä pannua hiekkaan. Elias raivoaa Archielle.

– Ei se mitään, sano ensi kerralla, Archie vastaa. 

Lue myös: BB-Helmerin lähtö Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin sai Anun kyyneliin: "Ahdistavaa..." 

– Okei, älä heitä pannua hiekkaan, v*tun idiootti, Elias tulistuu.

– Turpa kiinni, saatana. Älä puhu mulle noin, v*tun pelle, Archie laukoo. 

 Mä puhun sulle, miten mä haluan, v*tun pelle, Elias vastaa samantien.

Kaksikon leikkikenttämäinen kinailu jatkuu vielä jonkin aikaa, kun kumpikaan artisti ei suostu lopettamaan riitaansa. 

 Mene himaas v*ttu itkemään, Archie neuvoo.

– Katsotaan, kuka on lähdössä himaan ja kuka ei, Elias vihjailee.

Riitely jatkuu miesten kahdenvälisenä huuteluna vielä, kun Archie lähtee kävelemään tilanteesta pois. Poistuessaan hän haukkuu Eliasta epästabiiliksi, mihin tämä vastaa haukkumalla rokkaria naistenhakkaajaksi. 

Juonittelua

Eliaksen vihjailut Archien kotiinlähdöstä liittyvät jakson ulosäänestykseen, jossa yksi kilpailijoista lähetetään pois kilpailusta. Jakson aikana monilla leiriläisistä on mennyt hermot rokkarin ylimieliseen käyttäytymiseen saarella, ja he ovat juonineet Archien ulosäänestystä. 

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Monille Archien ja Kristian Heiskarin tekemä liitto palkintokilpailussa oli viimeinen niitti, kun miehet voittivat yhteistuumin itselleen rapuillallisen. Tämän ansiosta Archie onnistuu saamaan niskoilleen koko leirin vihan, minkä takia jakson äänestys on loppuun asti hyvin jännittävä. 

400 px
Selviytyjät suututtaneessa kilpailussa kilpailijat olivat toisiinsa sidottuina paksuilla köysillä. Kuva Lars Johnson/Nelonen.

Äänestys

Yksi kilpailija kuitenkin jättää leikin jakson päätteeksi, ja se on tiukka taistelu Salatut elämät -sarjasta tunnetun näyttelijän Kerttu Rissasen ja rokkarin välillä. Kertulle tilanteen tekee tukalaksi se, että hän sai edellisessä jaksossa paljon ääniä tämäniltaiseen lähtöäänestykseen. 

Lue myös: Selviytyjät floppasi, Putous valloitti yleisön – Seiska selvitti tv-talven menestyjät ja alisuorittajat

Hänelle välähtää kilpailun jatkoon pääsemissä toivonkipinä, kun jäljellä olevat kilpailijat tanssija Joalin Loukamaa, realitytähti Niko Saarinen, bloggaaja Sara Vanninen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, dj Suvi Pitkänen ja yrittäjä Marianne Kiukkonen puhuvat äänestävänsä Archien pois saarelta.

Puheet eivät kuitenkaan riitä, sillä Kerttu joutuu poistumaan kilpailusta jakson lopussa. 

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin klo 20.00
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Nelonen Lars Johnson.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!