fbq
Kotimaa
18.04.2021 22:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram, YouTube
Erika Vikman. Kuva Atte Kajova.
Laulajasta uhkuu voimaa! Erika Vikman hurmaa lateksisaappaissa: ”Jumalatar!” – katso syntisen kuuma kuva
Kotimaa
18.04.2021 22:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram, YouTube

Villeistä hittikappaleistaan tunnettu laulaja Erika Vikman, 27, hurmaa muutenkin kuin lauluäänellään. Hänen Instagram-tilinsä nimittäin tulvii upeita otoksia, joissa hän poseeraa viettelevän kauniisti. 

Laulaja jakoi sunnuntaina 18. huhtikuuta syntisen kuuman kuvan, joka luo hänestä hyvin hallitsevan mielikuvan. Mielleyhtymää vahvistaa entisestään hänen tuima ylhäältä alaspäin tuijottava katse, eikä Erikan tumma vaatetus ole sille haitaksi.  

- Pieni keikka ei koskaan tappanut ketään, Erika kirjoitti päivitykseensä englanniksi. 

Lue myös: Erika Vikman istui Ina Mikkolan piinapenkkiin: podcast-haastattelussa selviää muun muassa millaisesta aikusiviihteestä Erika pitää: "Leluilla vai ilman?"

Hän on pukeutunut mustaan esiintymisasuun, jota on täydennetty kimaltelevalla kaulapannalla ja korkeilla lateksimaisilla saappailla. 

Laulajan poseerausasentokin uhkuu voimakkaan valtaisaa tunnetta, kun hän seisoo kädet lantiollaan ilman huolen häivää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Hurmasi

Erikan kuva otettiinkin avosylin vastaan sosiaalisessa mediassa, mikä selviää hänen julkaisunsa kommenttikentässä. Hänen ulkonäkönsä lisäksi ylistäviä sanoja laulaja sai musikaalisista taidoistaan. 

Katso myös: Herranjestas! Erika Vikman löi rinnat tiskiin ja shokeeraa nyt lähes tunnistamattomana: "Toivoin et kelpaisin"

- Hei, sinä olet ihana mimmi, ja tosi hyvä laulaja.

- Huh, mikä Jumalatar!
 
- Sukat pyörii jaloissa.

UMK-lavalla

Laulajalle ei selvästi riittänyt viimevuotinen osallistuminen Uuden musiikin kilpailun finaalissa, sillä hän avasi tänä vuonna finaaliesityksen Antti Tuiskun, 37, kanssa syntisellä show'lla. Vaikka kyseessä ei ollut kilpailuun osallistuvien artistien esityksestä, se herätti silti huomiota seksikkyydellään. 

Lue lisää: Nyt jysähti! Yle julkaisi historiallisen kuumaa kuvamateriaalia: Erika Vikman kontillaan jättipovi pullahtamispisteessä – illan UMK21-finaalista tulossa superseksikäs show! 

Yltiöeroottinen show Antilta ja Erikalta ei tullut kovinkaan suurena yllätyksenä, koska molemmat artistit esiintyvät mielellään seksuaalisävytteisesti. Erikalle esitys oli piirun verran rohkeampi kuin viimevuotinen Cicciolina-veto, kun taas Antin musiikkivideoihin verrattuna se oli hieman hillitympi. 

Lue myös: Tampereella hieraistiin silmiä! Danny ja Erika Vikman yhdessä hotellissa – Helmi Loukasmäkeä ei näkynyt! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)