Katso kuva!
Rita Behm

Laulajakaunotar öisellä kadulla! Keikkaputken väsyttämä Behm paineli päin punaisia – kuva!

Kotimaa | 27.06.2021 07:02

Tähtitaivaalle noussut laulaja Rita Behm asui vielä hiljattain Lahdessa, mutta on nyttemmin muuttanut kansansuosion siivittämänä Helsinkiin. Seiskan selvityksen mukaan samettiääninen kaunotar on hankkinut itselleen tasokkaan kaupunkikodin.

Lue lisää: Laulajakaunotar Behm muutti Helsinkiin – hankki lukaalin vehreällä puistonäkymällä

Glamour vielä kaukana

Seiskan paparazzi bongasi Behmin viime viikolla tämän kodin liepeiltä peräti kolmen peräkkäisen keikkapäivän jälkeen.

Laulajan artistielämästä on vielä toistaiseksi glamour kaukana, sillä keikkamatkat taittuvat joko rämisevällä pakettiautolla tai parikymmentä vuotta vanhalla piskuisella Fordin kotterolla.

Behm näytti taulua kantaessaan niin uupuneelta, että paparazzia hirvitti. Helsinkiin muuttanut kaunotar hyötyisi toimeliaasta poikaystävästä.
Behm näytti taulua kantaessaan niin uupuneelta, että paparazzia hirvitti. Helsinkiin muuttanut kaunotar hyötyisi toimeliaasta poikaystävästä.

Lue myös: Glamour kaukana! Laulajakaunotar Behm roudaa itse keikkakamojaan – kuvat!

Yhdistetty bloggariin

Behm on pitänyt matalaa profiilia parisuhteistaan, mutta dramatiikkaa on riittänyt. Seiska paljasti hiljattain, että Behm avioitui itseään vanhemman miehen kanssa vuosia sitten, mutta liitto kariutui vuonna 2016. Parilla on yksi lapsi.

Lue myös: Laulajatähti Behmin, 26, salattu tausta paljastui: Avioero ja piilosuhde!

Sittemmin Behm on yhdistetty pariinkin julkisuudesta tuttuun mieheen, mutta hänen parisuhdestatuksestaan ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa. Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan Behmillä olisi ollut hiljattain erään bloggarin kanssa pientä vispilänkauppaa.

Lue myös: Suhdepaukku?! Laulajatähti Behm hempeili avoimesti julkkisbloggaajan kanssa

Viime viikon kolmella Allas Sea Poolin keikoillaan Behmillä ei ollut ketään mielitiettyä käsipuolessa, vaikka suotavaa olisi ollutkin. Hän nimittäin joutui tiistaina roudaamaan hiki hatussa taulujaan pois keikkapaikalta, ja kaunotar olisi varmasti tarvinnut kantoapua.

Keskiviikkonakin Behm palasi keikalta yksin kaupunkikotiinsa. Konsertin väsyttämä Behm asteli vaarallisen näköisesti punaisia päin öisellä kadulla.

Keikkaputken väsyttämä Behm käveli päin punaisia iPods-kuulokkeet korvissaan.
Keikkaputken väsyttämä Behm käveli päin punaisia iPods-kuulokkeet korvissaan.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!