Rita Behm

Laulajakaunotar Behm muutti Helsinkiin – hankki lukaalin vehreällä puistonäkymällä

Kotimaa | 23.06.2021 13:14

Tähtitaivaalle noussut lahtelaislaulaja Rita Behm asui vielä hiljattain kotikaupungissaan Lahdessa, mutta on nyttemmin muuttanut kansansuosion siivittämänä Helsinkiin. Seiskan selvityksen mukaan samettiääninen kaunotar on hankkinut itselleen tasokkaan kaupunkikodin.

Lue myös: Ohhoh, Iskelmä Gaalan eniten palkintoja kahminut laulaja Behm esitti hämmentävän kiitospuheen - jopa juontajatkin repesivät nauruun!

Behmin uusi lukaali sijaitsee hyvinhoidetussa taloyhtiössä, jonka puitteet ovat mallillaan. Talossa on söpö atriumpiha, ja artistin ikkunoista aukeaa vehreät puistonäkymät.
Vilinää riittää, sillä asunto sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella.

Lue myös: Laulajatähti Behmin, 26, salattu tausta paljastui: Avioero ja piilosuhde!

Yhdistetty bloggariin

Behm on pitänyt matalaa profiilia parisuhteistaan, mutta dramatiikkaa on riittänyt. Seiska paljasti hiljattain, että Behm avioitui itseään vanhemman miehen kanssa vuosia sitten, mutta liitto kariutui vuonna 2016. Parilla on yksi lapsi.

Lue myös: Suhdepaukku?! Laulajatähti Behm hempeili avoimesti julkkisbloggaajan kanssa

Sittemmin Behm on yhdistetty pariinkin julkisuudesta tuttuun mieheen, mutta hänen parisuhdestatuksestaan ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa. Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan Behmillä olisi ollut hiljattain erään bloggarin kanssa pientä vispilänkauppaa.

Katso tuoreet paparazzikuvat Helsinkiin kotiutuneesta laulajasta keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!