Pepe Willberg ja Pauliina Visuri

Laulaja Pepe Willberg selittää mustaa silmäänsä: Pauliina-vaimo ei ole syypää

Kotimaa | 13.09.2021 07:52

Syyskuun lopussa starttaavalle Olet mitä syöt -sarjan kaudelle osallistuvat laulajalegenda Pepe Willberg, 74, ja hänen vaimonsa Pauliina Visuri, 62, kertovat saaneensa ateriatottumusten muuttamisesta paljon uutta hyvää elämäänsä.

Lue myös: Laulajalegenda Pepe Willberg Olet mitä syöt -sarjaan osallistumisesta: Vaimo pakotti mukaan!

Monet laihdutusohjelmaan osallistuneet ovat lisänneet liikuntaa. Seiska kertoi jo kesäkuussa Pepen ja Pauliinan yhteisestä tennisharrastuksesta, jonka parissa he viettivät aikaa kauniissa Hangossa.

– Pauliina on harrastanut tennistä aina. Itse harrastan lajia olosuhteiden pakosta, sillä olen naimisissa hänen kanssaan, Pepe vitsaili.

Pari lähti Pauliinan aloitteesta mukaan laihdutusohjelmaan. – Pauliina vähän niin kuin pakotti minut tähän mukaan, Pepe paljastaa.
Pari lähti Pauliinan aloitteesta mukaan laihdutusohjelmaan. – Pauliina vähän niin kuin pakotti minut tähän mukaan, Pepe paljastaa.

Lue myös: Elämäntapamuutoksen tehneet Pepe Willberg ja Pauliina Visuri: Ei me mitään seksiä harrasteta

Tennisguru Jari Hedmanilta oppia saaneet Pepe ja Pauliina ottavat lajin tosissaan. Ilman haavereitakaan he eivät ole selvinneet.

– Onnistuin saamaan mustan silmän ihan omalla mailallani, kun vedin kovan lyönnin. Pauliina ei siis ollut syypää, Pepe oikoo mahdollisia väärinkäsityksiä.

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!