fbq
Kotimaa
23.09.2021 06:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
Etua Oy
Lainasi korko on vaarassa nousta lokakuussa - toimi heti ja voit välttää ylimääräiset kulut
Kotimaa
23.09.2021 06:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Kulutusluottojen korkoja rajoittanut laki päättyy syyskuun lopussa. Tämän vuoden aikana nostettujen lainojen korko saattaa jopa kaksinkertaistua ja nousta pahimmillaan 20 prosenttiin. Vielä ehdit kilpailuttaa lainat uudestaan.

Tilapäinen 10 prosentin korkokatto päättyy syyskuun lopussa. Laki on rajoittanut uusista kulutusluotoista perittävää korkoa alkuvuoden ajan. Jos lainasopimuksessa on maininta yli 10 prosentin korosta, nousee korko automaattisesti heti lokakuun alussa sopimuksessa kerrotulle tasolle. Tämän johdosta monien kulutusluottojen korko nousee, ja osasta lainoja peritään jopa 20 prosentin korkoa laina-ajan loppuun asti. 

Näin voit välttyä koron nousulta

Kotimaisen Kattokorko.fi-vertailupalvelun kautta voit kilpailuttaa nykyiset lainasi uudestaan ja välttyä koron muutokselta. Palvelu vertailee pysyvästi alle 10 prosentin korolla olevia edullisia kulutusluottoja, joiden korko ei muutu kesken laina-ajan. Palvelun käyttö on maksutonta, eikä hakemuksen jättäminen velvoita mihinkään. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nopeasti ja voit rauhassa tutustua vaihtoehtoihin.

Tee maksuton lainavertailu osoitteessa Kattokorko.fi.

Maksuton lisäturva kaikille laina-asiakkaille

Joskus elämässä voi tulla eteen ikäviä yllätyksiä ja vakava sairastuminen estää normaalin työssä käymisen. Kattokorko.fi tarjoaa ainoana vertailupalveluna Suomessa maksuttoman vakuutusturvan kaikille laina-asiakkaille. Vakuutus on voimassa vuoden lainan nostohetkestä ja korvaa 5 000 € kertakorvauksen, mikäli sairastut vakavasti.

Vakuutuksesta ei aiheudu asiakkaalle mitään kuluja ja vakuutus päättyy automaattisesta vuoden jälkeen. Tarkemmat vakuutusehdot ja myöntämisen edellytykset löydät osoitteesta Kattokorko.fi.    

Hae yhdistelylainaa ja maksa pois kalliit osamaksut ja luottokorttivelat

Myös luottokorttien ja osamaksusopimusten korko kipuaa monissa tapauksissa selvästi yli 10 prosenttiin. Näiden maksutapojen korkoja ei ole rajoitettu samalla tavalla kuin kulutusluottojen ja osasta lainoja peritään 20 prosentin korkoa. Kilpailuttamalla nykyiset velat uudestaan voi parhaimmillaan jopa puolittaa lainan koron!

Palvelun käyttö on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä!
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »