fbq
Kotimaa
18.11.2021 06:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
Etua OyEtua Oy
Laina ulkomaisesta pankista edullisella korolla? Nyt se on mahdollista!
Kotimaa
18.11.2021 06:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Suomalaisille kuluttajille on tarjolla uusia tapoja rahoittaa isompia hankintoja. Useita uusia ulkomaisia pankkeja on tullut kilpailemaan kulutusluottoasiakkaista, ja tämän myötä lainojen korot ovat laskeneet jopa ennätyksellisen alhaiseksi.

Kulutusluottojen tarjonta on nyt aikaisempaa monipuolisempaa, ja tuttujen kotimaisten pankkien rinnalle on tullut useita ulkomaisia pankkeja. Kilpailu laina-asiakkaista on johtanut siihen, että uusien kulutusluottojen korot ovat tällä hetkellä keskimäärin 3,5 prosenttiyksikköä edullisempia kuin keväällä 2020. Muutos näkyy Etua.fi-lainavertailupalvelun keräämistä lainatarjoustiedoista.

Selvitystä varten vertailtiin pankkien tarjoamien lainojen todellisia vuosikorkoja. Mikäli laina on nostettu ennen vuotta 2020, voidaan siitä periä jopa yli kaksinkertaista korkoa verrattuna tämän päivän lainakorkoihin.

Lainaa ulkomaisesta pankista edullisella korolla

Useat ulkomaiset digipankit tarjoavat kulutusluottoja myös Suomessa. Esimerkiksi Norjasta tai Ruotsista lähtöisin olevat yritykset kilpailevat suomalaisten pankkien ja muiden luotonmyöntäjien kanssa laina-asiakkaista. Kuluttajan saattaa kuitenkin olla vaikea löytää näitä vain netissä toimivia yrityksiä. Hakukoneen käyttämisessä on aina olemassa riski, että hakutuloksissa on mukana myös epäluotettavia sivustoja. Pisimpään Suomessa toimineen Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla vertailet kattavasti Suomessa tarjolla olevia kulutusluottoja. Lainavertailussa on mukana suomalaisten yritysten lisäksi myös useita norjalaisia ja ruotsalaisia uuden ajan digipankkeja, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan kulutusluottoja edullisella korolla. 

Tee maksuton kulutusluottovertailu ja katso, millaisilla ehdoilla nämä ulkomaiset pankit tarjoavat lainoja. Hakemuksen jättäminen ei sido mitenkään.

Alhaisempi korkotaso vaikuttaa myös yhdistelylainojen kysyntään

Lisääntynyt lainatarjonta on tehnyt myös lainojen yhdistämisestä aikaisempaa houkuttelevampaa. Etua.fi:n avulla vertailet myös yhdistelylainatarjouksia useilta ulkomaisilta ja kotimaisilta luotonmyöntäjiltä. 

Hae yhdistelylainaa ja maksa pois vanhat kalliit lainat, luottokorttivelat ja osamaksusopimukset. 

Jos tarvitset neuvoja lainoihin liittyvissä asioissa, asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin sekä chatissa että puhelimitse.