Katso kuvat!

Läheiset jättivät viimeiset hyvästit Matti "Fredi" Siitoselle - leski murtui lohduttomiin kyyneliin

Kotimaa | 18.05.2021 12:58

Rakastettu muusikko Matti "Fredi" Siitonen siunattiin Helsingin Töölön kirkossa tiistaina 18.5. 

Vain kolme vuotta aiemmin samalta kirkkomäeltä viimeiselle matkalle lähetettiin Fredin tytär, laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen

Fredin ystävä- ja kollegapiirit olivat laajat, mutta korona-ajan rajoitusten vuoksi hautajaiset pidettiin pienellä saattajajoukolla. Läsnä olivat Fredin perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät.

Matti Siitosen hautajaiset

Saattoväen joukossa olivat muun muassa Fredin ystävät ja pitkäaikaiset kollegat pianisti Olli Ahvenlahti, laulaja Kai Hyttinen ja Kivikasvoista tuttu Ilkka Lähteenmäki.

Lesken pohjaton suru

Fredin arkkua olivat kantamassa hänen oma lapsenlapsensa, Hanna-Riikka Siitosen tytär Vieno Virtanen, sekä vävy, näyttelijä-ohjaaja Janne Virtanen

Matti Siitosen hautajaiset

Leski Eva-Riitta Siitonen murtui lohduttomaan itkuun kirkon portailla, kun rakkaan puolison arkku siirrettiin hautajaisautoon.

Eva-Riitta Siitonen

Kirkon kellojen kumistessa saattoväki seurasi liikuttuneena, kun arkkua kuljettanut musta auto liukui pois pihapiiristä. 

Pitkä ura ja liuta hittejä

Fredi menehtyi yllättäen 23. huhtikuuta. Hän oli kuollessaan 78-vuotias.

Muusikon uralle Fredi ajautui 1960-luvulla. Hänen tunnetuimpia hittejään olivat Kolmatta linjaa takaisin, Avaa sydämesi mulle ja euroviisu Pump Pump

Fredi teki urallaan musiikkia myös muille suomalaisille artisteille. Yksi rakastetuimpia Fredin kappaleita on Katri Helenan tulkitsema Katson sineen taivaan.

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Timo Korhonen ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!