fbqKymmenen vuotta yhdessä olleet Arttu Wiskari ja Pauliina-rakas paljastavat pitkän liiton salat ja unelmatreffinsä: ”Kannattaa lisäksi…” - katso video! | Seiska
Pauliina ja Arttu Wiskari

Kymmenen vuotta yhdessä olleet Arttu Wiskari ja Pauliina-rakas paljastavat pitkän liiton salat ja unelmatreffinsä: ”Kannattaa lisäksi…” - katso video!

Kotimaa | 14.08.2021 14:05

Espoossa asuva muusikko-ravintoloitsijapari Arttu, 36, ja Pauliina Wiskari asteli avioon vuonna 2013 seurusteltuaan sitä ennen pari vuotta. Perheessä on myös kaksi lasta, joten arki on välillä hektistä.

– Olemme sillä tavalla tylsiä, että  haluamme toisiltamme vain, että olisi yhteistä aikaa. Se on meille tärkeintä, Pauliina kertoi Varpu Hintsasen ja Emilia Salorannan Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan julkistustilaisuudessa.

Lue myös: Vau, mikä muodonmuutos! Arttu Wiskari laittoi korkin kiinni - tältä ravintoloitsija näyttää 8 kuukauden tipattoman jälkeen!

Wiskareiden rakkauden menestysreseptiin kuuluu myös hyvä huumorintaju.

– Parisuhteemme salaisuus on pitkä pinna, Pauliina sanoo.

– Kannattaa lisäksi tehdä työtä, josta pääsee aina viikonloppuisin pois. Silloin jaksaa paljon paremmin, keikkakalenterin täyttymisestä iloitseva Arttu puolestaan vitsailee.

Keskinäisestä ironiasta huomaa, että Artulle ja Pauliinalla on vuosien aikana muodostunut selkeä yhteinen sävel.

– Pitää valita sellainen kumppani, jonka tyhmille jutuille jaksaa nauraa tai ainakin esittää nauravansa, Pauliina virnuilee.

Artun mielestä hyvästä suhteesta kertoo myös se, että pikkuhiljaa jutut, jotka aiemmin ärsyttivät, kääntyvätkin sellaisiksi, joista pitää.

Unelmatreffit ravintolassa

Arttu ja Pauliina eivät vielä ole ehtineet juhlia 10. vuosipäiväänsä.

– Olemme nyt vuoden verran olleet saman katon alla ilman, että olen ollut töissä. Se on omaa juhlaa sekin, Arttu toteaa.

Pauliina vihjaa silti toivovansa, että siippa veisi hänet jonnekin ulos syömään.

– Arttu kun rakastaa romantiikkaa, Pauliina veistelee.

pauliina ja arttu

Avioparin lempiravintoloihin lukeutuvat Stefan’s Steakhouse Helsingissä, sekä Tampereen 2H+K, jossa he illallistivat ensitreffeillään. 

– Unelmatreffit ovat sellaisia, että on aikaa toiselle, Pauliina selittää.

– Ja sellaisia, että voi kuunnella toista rauhassa, eikä ole kiire hakea lapsia hoidosta. Ravintolapäivällinen ja yö hotellissa ovat hyvä esimerkki täydellisestä illasta, Arttu lisää.

Lue myös: Arttu Wiskari julkaisi hämmentävän viestin Twitter-tilillään - joukko julkkiksia kommentoi tekstiä: "Miten köyhä täytyy henkisesti olla"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!