fbq
Jethro Rostedt ja Teemu Packalen

Kovaa vääntöä asuntokaupoilla! Jethro Rostedt joutui painimaan UFC-ottelijan kanssa: ”Vanha kunnon lukko toimii aina!”

Kiinteistökeisari Jethro "Jeti" Rostedt, 45, tunnetaan kovana kauppamiehenä, joka on hieronut monenlaisia diilejä bisnesuransa aikana. Nyt hän julkaisi kultaisen kädenpuristuksensa salat Instagram-tilillään, kun hän alkoi myymään vapaaottelija Teemu Packalenin, 33, asuntoa. 

- UFC-ottelija Teemu Packalen tuli keskustelemaan asuntokaupasta ja painiksihan se meni, Jethro kertoo.

Tunnetut turkulaiset taipuivat tiukkaan kädenvääntöön keskusteluiden aikana, jos Jethron jakama kuva pitää paikkaansa.

Siis mitä? Jethro Rostedtin erikoinen asuntonäyttö: nuori mies lampsi suihkuun ja pyysi mukaan!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Otoksessa Jethro pitää UFC-kilpailuissa otellutta Teemua suorassa käsilukossa, joka on tunnettu liike monissa kamppailulajeissa. 

- Vanha kunnon lukko toimii aina! Teemulla oli ennen mun kohtaamista kunnioitettavat 11 ottelua, 8 voittoa. Nyt otteluita on siten 12. Otin heti kättelyssä asenteen: myyn herra Packalénin asunnon, halusi hän tai ei.

Mystinen myyntimies jättää taidokkaasti kertomatta, kuinka paini päättyi, vaikka kuvan perusteella hän on väännössä niskan päällä. 

Jetillä oli maaliskuisille syntymäpäivilleen suuret suunnitelmat, jotka muuttuivat aivan täysin koronaviruspandemian takia. Hän oli kaavaillut pitävänsä juhlat sadoille ihmisille, kun täytti 45 vuotta. 

Synttäribileet menivät uusiksi! Jethro Rostedt täytti 45 vuotta: "On tää aivan perseestä" - periturkulainen lahjatoive kuitenkin haaveena 

- Olisin aiemmin sanonut, että kutsun 300 lähintä ystävääni, ja pidetään hirmuiset bileet. Ei mennyt ihan niin, joten juhlin tietokoneen ääressä ja Teams-palavereissa. On tää aivan perseestä, Jeti kertoo Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kauppaneuvos havaittiin myös nettideittailun maailmasta viime elokuussa, kun Seiskalle vinkattiin Jethron käyttävän Tinderiä. Tuolloin Jeti ei halunnut asiaa suuremmin kommentoida, mutta kertoi saavansa sovelluksessa huomattavan paljon viestejä. 

Turkulaisnainen tykkäsi heti! Jethro Rostedt tuli vastaan Tinderissä – kiusaantunut Jeti rykii selitykset Seiskalle: ”Viestejä pukkaa ovista ja ikkunoista”

-  No sekin pitää paikkansa. Viestejä nimittäin pukkaa ovista ja ikkunoista! Mutta en nyt ihan oikeasti voi kommentoida tätä enempää.