Jorma Kalevi

Kotinsa myyvä laulaja Jorma Kalevi rahoistaan: Lapsilleni en anna mitään!

Kotimaa | 03.08.2021 07:51

Kanarian keisarina tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 75, paljasti tuoreimmassa Seiskassa myyvänsä rakkaan Jyväskylässä sijaitsevan kotinsa.

– Myyminen on minulle todella kova juttu, mutta minun on pakko tehdä tämä ratkaisu. Lähtöni on lähellä, ja haluan maksaa kaikki velkani pois. Haluan lähteä täältä puhtain paperein, parantumatonta keuhkofibroosia sairastava Jorma Kalevi kertoo.

Jormalla on valmiina kohde rahoille, jotka jäävät velkojen jälkeen yli.

– Lahjoitan osan rahoista hyväntekeväisyyteen ja osan annan todellisille ystävilleni. Kahdelle lapselleni en anna mitään, koska en ole saanut tavata heitä, Jorma hymähtää.

Lue myös: Kuolemansairas laulaja Jorma Kalevi joutuu luopumaan rakkaasta kodistaan: Haluan maksaa velkani

Jormalla on kiireellinen tarve kahdelle avustajalle. – Tarvitsen monitaito-osaajaa auttamaan arjessa, minuun voi ottaa yhteyttä Facebookin kautta.
Jormalla on kiireellinen tarve kahdelle avustajalle. – Tarvitsen monitaito-osaajaa auttamaan arjessa, minuun voi ottaa yhteyttä Facebookin kautta.

Päijänteen helmi

Hiljaisessa myynnissä oleva 160-neliöinen talo sijaitsee kauniilla paikalla Päijänteen rannalla. Kiinteistöön sisältyy talon lisäksi autotalli, varastotilaa sekä rantamökki.

– Tämä on todellinen Päijänteen helmi! Tässä on oma 60 metriä pitkä hiekkaranta, joka on täysin luonnonhiekkaa, laulaja kehuu.

Lue myös: Keuhkosairas laulaja Jorma Kalevi, 75, juhli kuoleman varjossa: Vietin viimeisen syntymäpäiväni

Pitkäaikaisen kodin myyminen on luonnollisesti raskas ratkaisu. Taloudellisten seikkojen lisäksi talon myymistä puoltaa kuitenkin myös koko ajan huononeva terveystilanne.

– En enää jaksa tehdä kaikkia asioita täällä. Jokainen voi kokeilla miltä minusta tuntuu laittamalla muovipussin päähän ja tökkäämällä siihen pieniä reikiä. Yritä siinä sitten hengittää sen läpi, jos jostain saisi vähän happea, Jorma kuvailee.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!