fbq
Kotimaa
27.09.2021 10:54
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen
ali jahangiri
Koomikko Ali Jahangiriltä yllätyspäätös: aloitti kaikessa hiljaisuudessa täysin uuden uran - "Jokainen on sanonut, että tämä uutinen tuli yllätyksenä"
Kotimaa
27.09.2021 10:54
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen

Televisiosta tuttu stand up -koomikko Ali Jahangiri, 40, kertoo sosiaalisessa mediassa yllättävästä uravalinnastaan.

Jahangiri on maanantaisen somepäivityksen mukaan alkanut opiskella kaikessa hiljaisuudessa ruokakauppiaaksi ja opinnot ovat edenneet jo siihen asti, että hän on tehnyt reilun puolen ajan töitä kauppiasharjoittelijana helsinkiläisessä K-Supermarketissa.

- Jokainen, joka meikäläisen tuntee on sanonut, että tämä uutinen tuli yllätyksenä, Jahangiri aloittaa päivityksensä.

Lue myös: Kuva! Koomikko Ali Jahangiri vaihtoi vapaalle laulajakaunottaren kanssa – supattelua risteilyllä!

Jatkaa keikkailua koomikkona

Hän perustelee päätöstään sillä, että hän on kokenut tarvetta löytää jotain uutta, mitä tehdä koomikkouran päätyttyä.

- Olen muutaman vuoden ajan pohtinut, mitä teen sitten, kun minun on aika jättää lavat. Näin yrittäjänä minulla ei ole mitään esteitä kokeilla uusia asioita. Ongelmana on ollut löytää se, mitä haluan aidosti tehdä.

- Olen saanut tehdä komiikkaa tasolla, jolla en olisi ikinä uskonut sen olevan mahdollista. Olen esiintynyt kymmenilletuhansille ihmisille, tehnyt hienoja ohjelmia ja elokuvia. Minusta on myös tullut isä ja sitä kautta en enää pohdi pelkästään omaa tulevaisuuttani, vaan pyrin rakentamaan jotain myös läheisilleni ja erityisesti lapsilleni, Ali kirjoittaa.

Lue myös: Hurja määrä ruokaa lautasella! Koomikko Ali Jahangiri nautti kreikkalaisen buffetin antimista – kuva!

Kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2012 valmistuneen Alin mukaan uusi ura ei kuitenkaan tarkoita, että hän jättäisi lavat heti.

- Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa minulla on mahdollisuus jatkaa yrittäjänä ja rakentaa omaa ruokakauppaa. Vielä en kuitenkaan jätä lavoja. Keikkojen määrä vähenee huomattavasti, jotta voin kunnolla keskittyä oppimaan uutta ja omaksua minulle tuntemattoman vähittäiskaupan alan.

- Haluan kiittää tässä vaiheessa Jannea, joka hyväksyi minut kauppiasvalmennukseen, sekä löysi minulle harjoittelupaikan. Kiitos Paulille, joka on ollut mainio kauppiasvalmentaja. Lisäksi haluan kiittää koko kauppamme henkilöstöä, joka on ensimmäisestä päivästä lähtien tukenut minua ja opettanut kaupan arkea kädestä pitäen. Iso kiitos myös perheelleni, jonka tuki on ollut korvaamatonta. Kiitokset myös isovanhemmille, jotka ovat auttaneet meitä arjen aikataulujen kanssa.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Koomikko Ali Jahangiri ajaa 48 000 kilometriä vuodessa!

Teheranissa, Iranissa syntyneen Jahangirin ura stand up -koomikkona on ollut menestyksekäs. Hän aloitti koomikkona vuonna 2004 ja sen jälkeen kiertänyt ympäri Suomea sekä esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Hänet muistetaan esimerkiksi Viidakon tähtöset -ohjelman juontajana, Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana sekä Yle Puheen radio-ohjelmista Ali Show ja Ali ja Husu. Lisäksi hän on työskennellyt myös konsulttiyhtiö Trainer's Housen projektipäällikkönä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »