fbq
Kotimaa
24.06.2021 06:03
Teksti: Eetu Ampuja, Rauma|Kuvat: Pasi Murto
Helmi Loukasmäki ja Danny
Koko Suomi kiinnostui nuoresta blondista! Dannyn, 78, luona viihtyvä Helmi Loukasmäki, 20, muistelee kohua: "Olihan se järkytys"
Kotimaa
24.06.2021 06:03
Teksti: Eetu Ampuja, Rauma|Kuvat: Pasi Murto

Vuosi sitten puoli Suomea kiinnitti katseensa pienelle raumalaiselle merenrantatontille. Siellä aurinkoisia kesäpäiviään viettivät musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, sekä nuori mysteeriblondi, josta kaikki halusivat kuulla lisää.

Lue lisää: Kuvat julki! Kuka tämä mysteeriblondi oikein on?! Danny kyyditsi öky-Mersullaan renkaat ulvoen huomattavan hyvännäköistä kaunotarta - "Ei ollut Erika Vikman"

Vyyhti oli saanut alkunsa alkukesästä 2020, kun Seiska julkaisi kuvat Dannyn huomattavan viehättävästä seuralaisesta. Nyt Helmi Loukasmäen, 20, nimi on jo kaikelle kansalle tuttu eikä Iso D:n kesähuvila ole enää samanlaisessa polttopisteessä.

– Nyt sitä kaikkea voi jo muistella hymyillen, mutta olihan se huomio aluksi vähän järkytys. En ollut tottunut siihen, että kaupassa ihmiset alkoivat kuvata. Meitä jopa seurattiin, ja täällä huvilan yllä lenteli välillä droneja, Helmi hämmästelee.

Lue myös: Helmi Loukasmäki viettää bikinikesää hemmottelevan Dannyn luona – harvinaiset kuvat Seiskassa!

Vaikkei enää assistentti olekaan, Helmistä on yhä hyötyä päivittäisissä askareissa. – Hän on hyvin etevä kaikissa näissä atk-jutuissa ja somehommissa, Iso D kehaisee.
Vaikkei enää assistentti olekaan, Helmistä on yhä hyötyä päivittäisissä askareissa. – Hän on hyvin etevä kaikissa näissä atk-jutuissa ja somehommissa, Iso D kehaisee.

Ei enää työsuhde

Seiska on saanut harvinaisen kutsun Dannyn Rauman-huvilalle, jossa viihdepioneeri nauttii silminnähden suvesta. Hän jakaa ilonsa Helmin kanssa, joka viettää jälleen koko kesän laulajan fantastisella kesäpaikalla.

Yksi asia on kuitenkin muuttunut. Vuosi sitten Helmi oli huvilalla kesätöissä, mutta enää Danny ei tohdi pistää nuorta blondia rehkimään.

Lue myös: Helmi Loukasmäki on kuin luotu showbisnekseen – näin vuolaasti iso D ylistää kaunotarta: ”Vaatimaton ihminen ja poikkeuksellinen hehku!”

– Ei tämä enää työtä ole, mutta toki auttelen Dannya päivittäisissä asioissa. Osaan paremmin esimerkiksi tietokonejutut, kun taas Dee auttaa minua viisaudellaan ja kokemuksellaan, Helmi kuvailee Dannyn nyökkäillessä vieressä.

– Helmi hallitsee nykysukupolven asiat ja tuntee somet sun muut. Itse olen pudonnut kärryiltä jo aikoja sitten. Helmistä on minulle suuri apu – puhumattakaan kaikista mukavista yhteisistä hetkistä, joita täällä vietämme.

Katso Helmin bikinikuvat tuoreimmasta Seiskasta!