Maria Nordin

Kohuttu hyvinvointivalmentaja Maria Nordin kritiikistä: Turha laittaa vihapostia

Kotimaa | 02.08.2021 08:21

Hyvinvointivalmentaja Maria Nordin, 38, on ollut viime vuosina julkisesti esillä lääketieteestä poikkeavien mielipiteidensä vuoksi.

Viime vuosilta Maria muistetaan parhaiten Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin antamasta 100 000 euron uhkasakosta syksyllä 2019. Tukesin linjauksen mukaan hänen järjestämänsä hyvinvointikurssin markkinoinnissa annettiin ymmärtää kurssin auttavan vakaviin sairauksiin.

Lue myös: Jo 16 vuotta yhdessä! Maria Nordin pitkästä suhteestaan Reinoon: Romantiikkaa päivittäin

Hallinto-oikeus kumosi Tukesin päätöksen maanantaina, koska se sisälsi ennakoivan kiellon. Sellaista ei voida nykylainsäädännön mukaan antaa.

Marian oma näkemys poikkeaa hyvin vahvasti Tukesin linjauksesta.

– Uhkasakko oli oikeusvaltion periaatteen vastainen. En ollut rikkonut lakia, hän tilittää.

Maria ymmärtää kritiikin hänen Free to Heal -mentelmäänsä kohtaan. – Olin itsekin alussa kovin epäileväinen, joten ei kritiikki minua yllätä.
Maria ymmärtää kritiikin hänen Free to Heal -mentelmäänsä kohtaan. – Olin itsekin alussa kovin epäileväinen, joten ei kritiikki minua yllätä.

Lue myös: Kohuttu hyvinvointivalmentaja Maria Nordin: Olen paras mahdollinen äiti lapsilleni

Hän on saanut menetelmiensä ja sosiaalisessa mediassa esittämiensä näkemysten vuoksi paljon kriittisiä viestejä. Hyvinvointivalmentaja ymmärtää, että hänen näkemyksensä herättävät tunteita, mutta ikävimpiä kommentteja hän ei lue.

– Minulle on ihan turha laittaa vihapostia, kun poistan sellaiset viestit heti. Ihmiset kuluttavat turhaa negatiivista energiaa tuollaiseen, Maria sanoo rauhallisesti.

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Oskari Ranta
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!