fbq
Kotimaa
29.10.2021 10:03
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Ilmari Etukuva
Kohun jälkeen: Sanna Marinin seremoniamestari Ilmari Nurminen hiipi täysistuntoon – vilkuili arasti kuvaajia! Katso kuvat!
Kotimaa
29.10.2021 10:03
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska paljasti lokakuussa pääministeri Sanna Marinin (sd.) virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileillat ja salaiset saunajatkot. 

Mukana menossa on ollut tiiviisti Sannan kansanedustajaystävä Ilmari Nurminen (sd.), 30, jolla on ollut Seiskan tietojen mukaan suuri vaikutus muun muassa pääministerin vieraslistaan. Seiska oli paikalla tiistaina 26.10., kun Ilmari saapui kohun saattelemana eduskunnan täysistuntoon. 

Ilmari
Ilmari saapui tyylikkäänä täysistuntoon.

Kun Ilmari saapui saliin, niin hän vilkuili varovaisesti ympärilleen. Vaikutti vahvasti siltä, että Ilmari aisti olevansa yleisen mielenkiinnon kohteena. Toimittajien lehterillä ainakin tuli säpinää, kun Ilmari asteli saliin.

Ilmari
Ilmari oli todennäköisesti täysistunnon kuvatuin kansanedustaja. 

Automattikameroiden sarjatulet raksuttivat miehestä hetkessä satoja kuvia. Ilmarille olisikin voinut hyvin laulaa, että ”Hei, boom-boom-boomeri, jäitä hattuun, ota coolimmin!”

Ilmari myös havaitsi, että kuvaajat ovat hänestä kiinnostuneita, joten hän ryhtyi korjailemaan kauluksiaan. 

Ilmari
Ilmari tuijotti myös hetken suoraan Seiskan paparazzin linssiin.


Alkujännityksestä päästyään Ilmari otti kontaktia edustajatovereihinsa

Ilmari
Ilmari piti salissa lyhyen puheen. 

Toimittajan kommentti

Seiskan toimittaja odotti turhaan Ilmaria saapuvaksi eduskunnan käytävälle haastateltavaksi. Sen sijaan toimittajan puhelin pirahti soimaan kesken täysistunnon. 
Soittaja oli demareiden viestintäpäällikkö Tiina Rytky, joka ryhtyi tivaamaan suorastaan poikkeuksellisella tavalla, että miksi Seiskalla on toimittaja ollut pyörimässä eduskunnassa. Toimittajalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ilmoitta Rytkylle, ettei asia kuuluisi hänelle. 
Toimittaja sulki luurin tiedottajan korvaan kesken tämän kysymystulvan. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »