Vain Seiskassa!

Kohulääkäri Antti Heikkilä täytti 75 vuotta! Vaimo onnitteli aamupusulla: Katso komea ja päräyttävä nuoruuskuva, joka vei vaimolta jalat alta!

Kotimaa | 13.04.2021 16:01

Kohulääkärinä tunnettu Antti Heikkilä täyttää 75 vuotta tänään (13.4.) ja julkaisi juhlan kunniaksi komean nuoruuskuvan Facebook-sivuillaan. Kuvassa nuorenkarhea Antti istuu Harley Davidson -merkkisen arvokkaan moottoripyörän kyydissä päällään nahkatakki ja jalassaan rock-henkiset nahkasaappaat.

Kuvatekstissä rock-tähdeltä näyttävän Antin rakas Maarit-vaimo kuvailee komean kohulääkärin saaneen aikoinaan naisen jalat veteliksi.

Tämä moottoripyörämies vei aikoinaan jalat alta. Ja vie edelleen: rohkeudellaan, rehtiydellään, energisyydellään ja viisaudellaan. Hänen kyydissään matkanteko on tämän lisäksi hauskaa, Maarit kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Muuttivat Saksaan

Vuonna 2015 vaimonsa kanssa Saksaan muuttanut Antti asusteleekin nykyään Hampurissa, vaikka aluksi matka vei pariskunnan Berliiniin. Antti ja Maarit viettävät uudessa kodissaan rauhallista arkea. 

– Teemme pitkiä kävelyretkiä ja käymme automatkoilla muualla Euroopassa, pariskunta kertoi Seiskalle vuonna 2019.

Seiskan paparazzikin on vieraillut Antin ja Maaritin luona Hampurissa. Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita kuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa.

Lue myös: Kohulääkäri Antti Heikkilä jätti Suomen! ”Uudessa kotimaassani toisinajattelijatkin pääsevät ääneen!”

Seiska onnitteli

Seiska tavoitti Antin ja onnitteli miestä tämän merkkipäivän johdosta. Onnellisen oloinen kohulääkäri kertoo saaneensa toivotunlaisen syntymäpäivälahjan.

– Lahjaksi sain aamupusun ja kupin espressoa.

Antti Heikkilä Maarit
Antti ja Maarit kävelyllä Hampurissa 2019. Kuva: Timo Korhonen.

Kohulääkäri kertoo myös pitävänsä kiinni mediassa kritisoiduista opeistaan. Antin lääke terveellisempään elämään on vähähiilihydraattinen ruokavalio, josta karsitaan pois esimerkiksi sokerit, perunat, jauhot ja pastat. Hänen mukaansa ruokavaliosta hyötyvät erityisesti diabeetikot, sydänsairaat ja ylipainoiset ihmiset. Antti kommentoi Seiskalle ruuan laadun merkitystä vuonna 2019. 

– Myös ruuan laadulla on suuri merkitys. Kemikaalit, väriaineet ja muu roska sekoittavat ihmisten hormonitoimintaa. Tarvitsemme aitoa luonnon ruokaa!

Katso myös: Kuvat: Saksaan muuttanut kohulääkäri Antti Heikkilä hankki hulppean kattohuoneiston Hampurista!

Elää kuten opettaa

Mies tunnustaakin elävänsä omien oppiensa mukaan, ja vaikka ikää on tullut jälleen vuosi lisää se ei menoa haittaa. Antti kertoo, että aikoo jatkaa opettamallaan linjalla, kunnes väistämätön koittaa. Kohulääkäri toivoo lähdön hetken olevankin syntymäpäiväkuvansa kaltainen – eli saappaat tiukasti jalassa.

– Elän kuin saarnaan, lääkkeetöntä elämää. Sama jatkuu, kunnes lähdetään saappaat jalassa, Antti kertoo Seiskalle.

Lue myös: Kohulääkäri Antti Heikkilä ei usko ilmastonmuutokseen – lue hänen perustelunsa

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Panu Hörkkö, Timo Korhonen, Instagram, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!