Katso kuva!

Kohukaunotar Maisa Torppa vitsailee kehonsa muutoksista raskauden aikana: ”Naama kukkii kuin meidän mummon kukkapenkki!”

Kotimaa | 14.03.2021 21:31

Siunatussa tilassa olevan kohukaunotar Maisa Torpan, 29, mielestä raskausajan hehku on täyttä puppua ainakin hänen kohdallaan. 

Asiasta huvittuneena hän julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo, mitkä kehonsa muutokset häntä häiritsevät.  

- Naama kukkii, kuin meidän mummon kukkapenkki. Selluliitin määrä on kolminkertaistunut. Tekee mieli olla pelkästään alasti, koska kaikki vaatteet puristaa. Koko aika on älytön nälkä. Rinnat on aivan jättimäiset, eikä ne mahdu mihinkään. Kaikki paikat on niin turvoksissa, että esimerkiksi sormuksen mahtumisesta sormeen ei ole tietoakaan. Iho kutisee, vaikka millä rasvaisi, Maisa kertoo.

Lue myös: Maisa Torppa avautuu podcastissa erostaan Jari-Matti Latvalasta: "Olin sanonut jo varmaan viisikymmentä kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin"

Kaikista mainitsemistaan muutoksista huolimatta hän nauttii olostaan siunatussa tilassa, ja kuvailee sitä parhaana aikana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Lue myös: Maisa Torppa perustelee Pullapuoti-podcastissa, miksi hän päätti julkisesti kertoa jättäneensä avioerohakemuksen: "Mietin ensin, että olenko vain hiljaa..."

Eron hakeminen

Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelmassakin kisaillut Maisa haki avioeroa miehensä Mikon kanssa helmikuun lopussa. He oivat olleet tuolloin aviossa vain hieman yli vuoden, sillä he avioituivat ystävänpäivänä vuonna 2020. 

Lue lisää: Maisa Torppa ja Mikko-rakas hakivat avioeroa - erikoinen erosotku!

Avioerosotku on kuitenkin hyvin erikoista sorttia, koska Maisan mukaan avioerohakemus pyörrettiin lähes heti. 

Hämmentävää asiassa oli se, että hänen puheistaan huolimatta, hakemus oli tuolloin yhä vireillä ja voimassa itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Lue myös: Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!