fbq
Ilmoituksessa haettiin vuokralaista.

Kimppa-asumista lontoolaisittain: haussa deodoranttia vihaava naispuolinen nudisti!

Asuntojen löytäminen pääkaupungeissa on haasteellista ja varsinkin Lontoon kaltaisissa suurkaupungeissa on oltava valmis tekemään kompromisseja asian suhteen.

Aivan jokainen ei silti olisi silti valmis muuttamaan yhteen henkilön kanssa, joka kirjoitti vähintäänkin erikoisen vaatimuslistan tulevalle kämppäkaverilleen. Haussa on mieluiten naispuolinen vuokralainen, joka nauttii alastomuudesta eikä käytä deodoranttia. Kuinka ollakaan, ilmoitus meni viraaliksi.

Ihannekämppis on siis nainen, joka ei ole "myynyt itseään mukavalle, tylsälle, lyhytnäköiselle, konsumeristiselle elämälle".

Henkilön, jolla on "työ hienossa yrityksessä", tai joka "ostaa kahvia ja lounaita päivittäin, seurustelee pubeissa ja baareissa joka viikonloppu", on turha hakea asuntoon vuokralle. Hänen ei myöskään tule olla kiinnostunut "urheilusta, politiikasta, tieteestä, järjestäytyneestä uskonnosta, salaliittoteorioista tai maailman muuttamisesta".

- Olet sinut sen kanssa, kuka olet ja millainen kehosi on luonnostaan (hajuvedet, hiuslakat, deodorantit ja muut kemialliset hajusteet ja tuotteet, jotka on suunniteltu peittämään ihmiskehon luonnollisuus, eivät ole tervetulleita tähän taloon). Se tarkoittaa, että olet myös sinut sekä sinun että muiden alastomuuden kanssa, ilmoituksessa jatketaan.

Myös ostosten tekemisen ja ajanvietteiden suhteen ilmoituksessa sanellaan tarkat säännöt.

- Teet ruoan ja vaatteiden suhteen valveutuneita, eettisiä ja ekologisia päätöksiä. Tämä tarkoittaa, että ostat ruokasi supermarkettien sijaan suoraan tuottajilta ja vaatteesi käytettyinä, kirjoituksessa listataan:

- Arvostat hiljaisuutta, jossa kuulet sydämesi kutsun, joten jos tapat aikaasi katselemalla elokuvia, lukemalla kioskikirjallisuutta, kuuntelemalla podcasteja tai TED-keskusteluja, jos käytät kuulokkeita, sosialisoit päivittäin ylettömästi joko kasvotusten tai puhelimitse, emme tule juttuun. Me haluamme asua jonkun sellaisen kanssa, joka käyttää aikansa pohdiskeluun, mietiskelyyn ja meditaatioon.

Ennen kaikkea haussa on henkilö, joka elää "pienimuotoista, yksinkertaista ja vaatimatonta elämää" ja jolta löytyy "myötätuntoa ihmiskuntaa kohtaan".

Lähde: Metro UK