fbq
Kotimaa
25.12.2021 14:04
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto
Kotimaiset erot
Kiira Korven unelmaliitto säpäleiksi, Pauli Hanhiniemelle kaksi eroa – näiden suomalaisjulkkisten liitot päättyivät vuonna 2021
Kotimaa
25.12.2021 14:04
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto

Kesäkuussa taitoluistelija Kiira Korpi, 33, ilmoitti eroavansa mallirakkaastaan Arthur Borgesista. Pari kirjoitti tuolloin tuntemuksiaan Kiiran Instagram-tilille julkaistun kuvan yhteyteen.

– Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua.

Lue myös: Kiira Korpi avautuu ensimmäistä kertaa erostaan: "Olen saanut apua ja tukea ihmisiltä"

Pariskunta muutti yhteiseen asuntoon New Yorkiin vuonna 2016. Eron jälkeen Kiira palasi kuitenkin takaisin Suomeen.

Kiira ja Arthur

Parin näyttäviä häitä juhlittiin Italiassa huhtikuussa 2018. Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2010, joten yhteisiä vuosia kertyi yhteensä 11 vuotta. Kiiralla ja Arthurilla ei ole yhteisiä lapsia.

Lue myös: Muistatko?! Eronneen Kiira Korven unelmahäät oli hulppea seurapiiritapahtuma – kuvat!

Alle puoli vuotta eron jälkeen Arthur näyttäytyi ensi kerran uuden puolisonsa, tennistähti Garbiñe Muguruzan kanssa. Vain muutama viikko myöhemmin Kiira paljasti myös löytäneensä uuden rakkauden finanssimies-Pekasta.

Lue myös: Seiska paljastaa: Tällainen on Kiira Korven Pekka-rakas!

Lusikat jakoon hääpäivänä

Renne ja Iida

Radiopersooona Renne Korppila, 45, ja takavuosien tosi-tv-tähti Iida Ketola, 31, ilmoittivat erostaan vappupäivänä.

– Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä, Iida kirjoitti Instagram-tililleen.

Vuonna 2012 Iida myönsi Seiskalle pariskunnan seurustelun, ja myöhemmin samana vuonna pari myös muutti yhteen.

19 vuoden matka päättyi

Sami ja Susanna

Jalkapallolegenda Sami Hyypiä, 48, ja hänen vaimonsa Susanna olivat yhdessä 19 vuotta ennen marraskuista eroaan. Heidän suhteensa alkoi vuonna 2002 sokkotreffeistä. Pariskunta avioitui viisi vuotta myöhemmin. Samilla ja Susannalla on suhteestaan kaksi poikaa. Eron jälkeen Sami on yhdistetty autourheilija Emma Kimiläiseen.

Asuvat yhä vierekkäin

Emma ja Timo

Formulakuski Emma Kimiläinen ja Timo Liuski jättivät avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen lokakuuussaa. Pariskunta ehti pitää yhtä 12 vuoden ajan. Vuonna 2012 autourheilijana elantonsa tienaava Emma sekä Bauer Medialla työskentelevä Timo menivät naimisiin, ja seuraavana vuonna pari sai esikoislapsensa. Ex-parilla on erikoinen asumisjärjestely eron jälkeen, sillä he asuvat samassa taloyhtiössä.

Jatkamme kumppaneina

Olavi ja Saara

Olavi Uusivirta, 38, ja Saara Kotkaniemi, 35, kertoivat avioerostaan marraskuussa.

– Haikein mielin ilmoitamme, että yhteinen taipaleemme aviopuolisoina on päättymässä. Jatkamme matkaa ystävinä, kumppaneina ja rakkaan tyttäremme vanhempina, pari avautui Instagram-julkaisuissaan.

Olavi ja Saara avioituivat heinäkuussa vuonna 2015. Heillä on yhteinen kouluikäinen lapsi.

Inka muutti pois

Arttu ja Inka

Juontaja Arttu Harkin, 56, puoliso, kampaaja Inka Lehtiluoto, 39, muutti pois pariskunnan yhteisestä asunnosta Itä-Helsingistä syksyllä. Inkan ja Artun seurustelu sai alkunsa vuonna 2014. Avoliiton aikana siunaantui myös jälkikasvua, vuonna 2017 syntynyt lapsi.

Suhde muuttui työkaveruudeksi

Ismo ja Angelika

Stand up -koomikko Ismo Leikola, 42, ja hänen vaimonsa Angelika ilmoittivat erostaan nykypäivän tyyliin Instagramissa. Pariskunnan mukaan suhde muuttui vähitellen ystävyydeksi ja työkumppanuudeksi. Ismo ja Angelika ehtivät olla yhdessä yli 10 vuoden ajan.

Rokkirakkaus loppui

Angela ja Andy

Seiska uutisoi kesäkuussa yhdysvaltalaisen Angela McCoyn, 57, hakeneen yksin avioeroa Andy McCoysta, 59, selvittämättömien erimielisyyksien takia. Todellisuudessa erohakemus oli jätetty Helsingin käräjäoikeuteen jo maaliskuussa. Hanoi Rocks -kitaristi ehti olla Angelan kanssa yhdessä 30 vuotta.

Kaksi eroa vuodessa

Pauli ja Ilaria

Suomirockin konkari Pauli Hanhiniemi, 57, ja hänen italialainen puolisonsa Ilaria Tucci, 40, ovat päätyneet kaikessa hiljaisuudessa eroon. Asia tuli julki vasta marraskuussa. Pariskunnan yhteinen taival alkoi 2015, ja suhde eteni pikavauhtia avoliittoon ja perheenlisäykseen. Seiska on kertonut, että Pauli on ehtinyt erota sittemmin myös toisesta naisesta.

Myös he erosivat

- Radiojuontaja Mari Valosaari ja Mikko-rakas

- Ex-poliitikko Satu Taiveaho ja Ville Virtanen

- Asuntokauppias Andrei Koivumäki ja Etta-rakas

- Pesäpalloilija Toni Kohonen ja Nina-rakas

- Poppari Mira Luoti ja rokkari Mika Haapasalo

- Ex-F1-kuski Mika Salo ja somevaikuttaja Henna Pihlaja

Tilaa Seiskan uutiskirje! »