Kimmo Vehviläinen

Kiertolaiselämää viettänyt Kimmo Vehviläinen on viihtynyt pahamaineisessa radanvarsikaupungissa 30 vuotta: Muutin naisen perässä!

Kotimaa | 17.09.2021 18:30

Big Brotherin juontaja ja pitkän linjan radioammattilainen Kimmo Vehviläinen, 49, vei Seiskan kierrokselle kotikaupunkiinsa Keravalle.

Kimmo on itse asunut Keravalla jo pitkään. Kaikki alkoi, kun hän päätti pistää hynttyyt yhteen tyttöystävänsä kanssa.

– Muutin tänne ensimmäisen kerran parikymppisenä. Nyt kun täytän kohta 50 vuotta, niin siitä tulee jo 30 vuotta, Kimmo taivastelee.

Lue myös: Huh, radiotähti Kimmo Vehviläinen julkaisi uudesta tyttöystävästään alastoman alapääkuvan, kesken Petran henkilökohtaisten touhujen - kuva!

Radiopersoonan vanhemmat olivat molemmat töissä puolustusvoimissa, minkä takia hän oli elänyt lapsuudessaan kiertolaiselämää.

– Muutin tänne oman armeija-aikani jälkeen. Siinä vaiheessa isäni sai komennuksen Sodankylään, ja sinne minä en sitten enää lähtenyt, hän kertaa nuoruusvuosiaan.

– Muutin silloisen tyttöystäväni luokse Keravalle. Menin täällä sitten myöhemmin myös naimisiin. Eri naisen kanssa kylläkin.

Lapsuudessaan kiertolaiselämää viettänyt suosikkijuontaja on asunut pahamaineisessa radanvarsikaupungissa jo lähes 30 vuotta.
Lapsuudessaan kiertolaiselämää viettänyt suosikkijuontaja on asunut pahamaineisessa radanvarsikaupungissa jo lähes 30 vuotta.

Lue myös: Rakastunut Kimmo Vehviläinen kumppaninsa parhaasta puolesta: "Siitä en voi kertoa missään mediassa"

Kimmo paljastaa, ettei ole asunut täysin kokoaikaisesti Keravan rajojen sisäpuolella.

– Teimme myös piipahduksen Tuusulan ja Mäntsälän puolella.

– Kun suhde lasteni äidin kanssa meni kiville, muutin taas lasteni perässä takaisin tänne Keravalle, kun heidän elämänsä ovat täällä.

Nykyään Kimmo nauttii uusioperhearjesta avopuolisonsa Petran kanssa. Muutto yhteisen katon alle Keravalle tapahtui viime vuoden keväällä.

Katso videolta Kimmon esittelykierros Keravalla:

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!