fbqKiekkosankari Anton Lundelliin yhdistetty uhkea missifinalisti Nicole Söderström paljastaa pahan treffitapansa: ”En tiedä miksi, mutta olen aina tehnyt niin” | Seiska
Kotimaa
06.06.2021 10:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto ja All Over Press
Anton Lundell ja Nicole Söderstöm
Kiekkosankari Anton Lundelliin yhdistetty uhkea missifinalisti Nicole Söderström paljastaa pahan treffitapansa: ”En tiedä miksi, mutta olen aina tehnyt niin”
Kotimaa
06.06.2021 10:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto ja All Over Press

Miss Suomi -finalisti Nicole Söderström paljasti Seiskalle, että hänellä on yhteys Suomi-kiekon superlupaukseen ja todennäköiseen tulevaisuuden NHL-timanttiin, Anton Lundelliin.

Lue myös: Treffit Anton Lundellin kanssa! Miss Suomi -finalisti Nicole Söderström metsästää MM-leijonaa!

Iloluontoinen ja leikkisä Nicole korostaa hänen ja tähtikiekkoilijan jutustelun olleen vielä varsin harmitonta. Silti jonkinlaista väreilyä on havaittavissa.

– Olemme alustavasti sopineet näkevämme sitten, kun hän kotiutuu lätkän MM-kisoista. Olisihan se kyllä tosi kiva nähdä, ettei tutustumisemme jäisi vain sosiaalisen median tasolle.

Lue myös: Kuumat kuvat julki! MM-leijona Anton Lundellin kanssa viestittelevä missifinalisti Nicole Söderström tyrmäävänä: Olen ylpeä rinnoistani!

Jänistää treffeiltä?

Kirkkonummelaiskaunotarta mietityttää ainoastaan kaksikon muutaman vuoden ikäero.

– Sitä ikää vain vähän mietin, kun hänhän on vasta 19-vuotias… Mutta kai sitä aina voi käydä moikkaamassa. Enkä minä tätä vielä miksikään sutinaksi sanoisi, rupatteluksi vain. Mutta kai Antonkin haluaa nähdä minut, 23-vuotias kaunotar kikattaa.

Lue myös: Nyt puhuu Miss Suomi -finalisti Nicole Söderströmiin yhdistetty Anton Lundell – kiekkoleijonalta yllättävä kommentti: En tunne häntä!

Näyttävillä muodoilla siunatulla kaunottarella on paha tapa jänistää treffeiltä.

– En tiedä miksi, mutta olen aina tehnyt niin. Ehkä luotan liikaa siihen, että tutustun tulevaan mieheeni livenä enkä netin kautta. Pelkään myös, että treffeistä muodostuu liian kiusalliset, ja keksin siksi aina kaikkea muuta, jotta tällit peruuntuisivat!

LUE LISÄÄ NICOLESTA JA KATSO KAIKKI KUVAT TUOREIMMASTA SEISKASTA!

Nicolen mukaan Anton alkoi ensin seurata häntä Instagramissa. – Sitten minä aloin seurata häntä takaisin ja aloimme jutella enemmänkin, kurvikas missi kihertää.
Nicolen mukaan Anton alkoi ensin seurata häntä Instagramissa. – Sitten minä aloin seurata häntä takaisin ja aloimme jutella enemmänkin, kurvikas missi kihertää.