Vain Seiskassa!

Kiekkoleijona Anton Lundell rehellisenä Seiskalle MM-finaalitappion jälkeen: "Ei vieläkään osaa arvostaa tätä saavutusta"

Kotimaa | 08.06.2021 19:21

Suomalaisen kiekkoleijona Anton Lundellin, 19, tunnelmat MM-kisamatkan päätteeksi olivat haikeat. 

– Oltiin niin lähellä, ja niin tiukka peli. Totta kai se harmittaa, hän totesi Seiskalle.

Lue myös: Jo nyt valmis NHL:ään? Superlupaus Anton Lundell, 19, herättää huomiota Floridassa – Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen lataa rehellisen mielipiteensä nuorukaisesta

Eilen kolmivuotisen sopimuksen Florida Panthersin kanssa NHL:ään allekirjoittanut Anton kertoi Seiskalle, että vaikka hopeamitali on iso asia, ei sitä tuoreeltaan finaalitappion jälkeen osaa arvostaa samalla tavalla kuin ehkä myöhemmin.

– Meillä oli tosi yhtenäinen ja tiivis porukka. Ainakin oli kavereita, niin sai hengata niiden kanssa, Anton tiivisti tunnelmansa viiden viikon kisakuplasta. 

Lue myös: Petteri Lindbohmin ja bloggaajakaunottaren kiihkeä suudelma sykähdytti - Arttu Ruotsalainen piiloutui huilaamaan bussin taakse! Näin Leijonat palasivat Suomeen

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Andrea Cardin/AOP, Ida Herranen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Niko Saarinen sanoi erittäin suoran kommentin BB-Noorasta – kohtasi Nooran kommenttinsa jälkeen: ”Jasmiina on Stockmann, Noora Tokmanni”

Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"

Katso video!

Näin Anssi Heikkilä päätyi TTK-opettajaksi – ”En kahteen vuoteen seurannut kilpatanssia lainkaan”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!