fbq
Kotimaa
12.10.2020 11:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Maisa Torppa
Kenelle Maisa Torpan raju Instagram-irvailu mahtaa olla osoitettu? Nälvii V**uiksi meni -elämäkerran sopivan täydellisesti eräälle tietylle henkilölle - arvaatko? Katso kuva!
Kotimaa
12.10.2020 11:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Julkkiskaunotar Maisa Torppa, 29, piikittelee tuoreessa Instagram-videotarinassaan erään ihmisen kustannuksella.

Maisa julkaisi kuvan niin sanottuina vitutuskirjailijoina tunnettujen Pasan ja Atpon tuoreesta teoksesta, täytettävästä omaelämäkerrasta Vituiksi meni, ja kirjoitti kuvan oheen naljailevan tekstin osoitettuna jollekin tuttavalleen.

- Tässä olis ollu kyllä täysin osuva elämänkerta yhdelle mun tuntemalle tyypille, Maisa kirjoitti.

Maisa ei kerro Instagram-videotarinassaan, kehen hän kuvalla ja tekstillä viittaa, mutta Maisan viime aikojen kohuja seuranneet voivat helposti arvailla, kenen kustannuksella Maisa naljailee.

Viittaus Latvalan kirjaan?

Piikittelyn kohde saattaa hyvinkin olla Maisan entinen kihlattu, rallikuski Jari-Matti Latvala, joka äskettäin julkaisi Elämän erikoiskoe -elämäkerran. Latvalan elämäkerrassa rallitähti väittää Torpan pettäneen häntä vain viikko sen jälkeen, kun Jari-Matti oli kosinut häntä.

Latvalan mukaan pettäminen tapahtui festarireissulla, jossa Latvalan sisko oli mukana. Sisko kertoo kirjassa Maisan käyttäytyneen festareilla kuin sinkkunainen, eikä sisko itse voinut hyväksyä siellä tapahtuneita asioita. Myös Jari-Matin ystävä Joonas Myllymäki kertoo kirjassa yrittäneensä puhua Jari-Matille järkeä suhteesta. 

Lue lisää: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlautumisen jälkeen: "Käyttäytyi kuin sinkkunainen" - uutuuskirjassa rajuja paljastuksia suhdesopasta, perhekin jakautui kahtia!

- Maisa petti Jari-Mattia festarireissulla Himoksella viikko kihlajaisten jälkeen. Jari-Matti oli tapahtuneesta allapäin, mutta ei osannut reagoida oikein millään lailla. Hän selitti minulle tilannetta pää painuksissa ja paniikki päällä. Hän hoki vain, kuinka tärkeää on saada Suomen MM-ralli hoidettua. Yritin sanoa Jari-Matille, ettei kukaan saa kohdella toista sillä tavalla, Joonas Myllymäki kertoo kirjassa.

-  Maisa käyttäytyi kuin sinkkunainen. Yritin keskustella Maisan kanssa asiasta Vesa Keskisen 50-vuotisjuhlilla, mistä Maisa sai syyn väittää minun käyneen hänen päälleen. Jari-Matti antoi Maisalle anteeksi.

Lue lisää: Jari-Matti Latvalan läheisiltä tylyä tekstiä Maisa Torpasta uutuuskirjassa - syytöksiä manipuloinnista: "Jari-Matti syyti Maisaan rahaa hirveitä määriä"

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kuvattuna silloisessa kodissaan 2017.

Maisa reagoi somessa

Kirjan ilmestymisen jälkeen Maisa kommentoi elämäkerran väitteitä Instagram-tilillään. Maisa antoi päivityksellään ymmärtää, että hän on tehnyt kirjasta ja sen sisältävistä väitteistä rikosilmoituksen. 

- Heippa! Moni ihmettelee miksi en ole ottanut kantaa viime päivinä otsikoissa pyörineisiin asioihin. Tilanne on kuitenkin se, että asioihin liittyy niin paljon ikäviä helposti kumottavia valheita joita en voi keskeneräisistä rikossyistä vielä tässä kohtaa teille avata, Maisa kirjoitti lokakuun alussa.

Lue lisää: Pettäjäksi väitetty Maisa Torppa rikkoi hiljaisuuden: kommentoi nyt Jari-Matti Latvalan kirjan kohusyytöksiä: "Asioihin liittyy paljon helposti kumottavia valheita"

- Valheista pettyneenä ja surullisena annan oikeustahojen hoitaa asian. Nyt keskityn totuuksiin, nykyisin onnelliseen elämääni ja auringonpaisteeseen. Toivotan kaikille mukavaa viikkoa!

Maisa tv:ssä: Jari-Matti petti useiden naisten kanssa

Maisa itse kertoi syyskuussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa suhteestaan Latvalan kanssa. Maisan mukaan suhde kaatui pettämiseen, kun Latvala kävi vieraissa suhteen aikana.

- Meillä oli tosi paljon hyvää, enhän muuten olisi ollut toisen ihmisen kanssa niin pitkään. Luulin, että meillä oli kaikki hyvin. Luulin, että meillä oli oikeasti maailman paras parisuhde. Sain yhteisellä lomamatkallamme tietää, että hän oli pettänyt minua todella monen eri naisen kanssa. Aluksi en voinut uskoa sitä. Ensin hän myönsi yhden, sitten toisen ja kolmannen. Rupesin selvittämään niitä itse, ja niitä tuli koko ajan lisää ja lisää, Maisa kertoi ohjelmassa.

Hän sanoi antaneensa Jari-Matille kaikkensa.

- Tein kaikkeni sen ihmisen eteen. Ihan kaiken mitä ikinä osasin. Valvoin hänen kanssaan yöt, kun preppasin ja valmensin häntä. Annoin kaiken energiani sille, että hän saisi toteuttaa omaa unelmaansa. Joka ikinen kerta, kun minulta putosi ripsi, silloin kun saa toivoa, toivoin asioita vain hänelle. Halusin hänellä olevan kaiken hyvin, ja hän saa toteuttaa unelmaansa, Maisa listasi.

Lue lisää: Maisa Torppa avautuu Maria Veitolalle suhteestaan Jari-Matti Latvalaan - tuli petetyksi useasti: ”Naisia tuli koko ajan lisää!”  

Tilaa Seiskan uutiskirje! »