fbqKelly Kalonjilla vauhti päällä – Farmi-tähdillä villit bileet Helsingissä | Seiska
Kelly Kalonji

Kelly Kalonjilla vauhti päällä – Farmi-tähdillä villit bileet Helsingissä

Kotimaa | 17.10.2021 08:04

Tavikset hieraisivat silmiä, kun Helsingin keskustaan paukahti viime perjantaina pataljoona julkkiksia.

– Tämän kauden Farmi-ohjelman julkkikset kokoontuivat ensin Akseli Herlevin hampurilaisravintolassa. Siitä he jatkoivat karaokebaari Ihkuun bilettämään. Ex-kohumissi Kelly Kalojilla oli ainakin vauhti päällä tanssilattialla, Seiskalle raportoidaan.

Lue myös: Kelly Kalonjin bikinitilitys rikkaista miehistä: Kaikilla ei ole varaa minuun!

Kohusuhde

Maaliskuussa paljastui, että vuoden 2013 Miss Helsinki on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Missin lähipiiristä juoruttiin Seiskalle, että Kelly on onnensa kukkuloilla, kun hän on päässyt uuden kultansa kanssa matkustamaan maailman ääriin.

Kellyn uusi mies nimettiin lehdistössä ”mysteeriporhoksi”, koska hänen nimensä ei ollut vielä selvillä, mutta mammonaa tuntui piisaavan luksuselämään.

Lue myös: Tässä on Kelly Kalonjin kohuttu mysteeriporho Jukka Toivanen: rakastajattaria useilla eri mantereilla, bisnestä kuumilla koronamarkkinoilla – kuva!

Pari viikkoa sitten Seiska paljasti mysteeriporhon henkilöllisyyden. Hän on mikkeliläinen liikemies Jukka Toivanen. Tuolloin Seiskan paparazzi bongasi kohukaksikon lentokentältä, kun he olivat palaamassa lemmenlomaltaan.

Lue lisää: Paparazzi iski! Kelly Kalonji kikatti mysteeriporholleen – kurvikas kohukaunotar ja savolaismies palasivat lemmenlomalta ilman maskeja

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!