Karita Tykän äiti siunataan haudan lepoon - ex-missin herkkä kirjoitus julki: "Ei hän luotani poistu vaan kulkee mukanani tästä hetkestä ikuisuuteen"

Kotimaa | 26.02.2021 12:01

Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä, 44, kertoi helmikuun alussa, että hänen rakas äitinsä on menehtynyt. 

Tänään perjantaina (26.2.) Karita avasi Instagram-tilillään, että edessä on vaikea päivä. Ex-missi kertoo, että hänen äitinsä lasketaan haudan lepoon tänään.

Päivän väri on musta. On koittanut päivä, jota olen enemmän tai vähemmän pelännyt kolmen vuoden ajan – siitä asti kun äitini sai ALS-diagnoosin. Sitä soittoa, jonka isäni soitti muutama viikko sitten, että äiti on kuollut. Ihmettä toivoin joka ikinen ilta... niitä tapahtuikin matkan varrella, mutta tänään on tullut aika hyvästellä elämäni ihmeellisin ja ainutlaatuisin – äiti, Karita kirjoitti.

Ei hän luotani poistu vaan kulkee mukanani tästä hetkestä ikuisuuteen – silti hautajaiset tuntuvat lopulliselta luopumiselta ja lohduttomalta. Ei kai tähän koskaan ole valmis, vaikka luonnollinen osa elämän kiertokulkua onkin. Ehkä eniten väärältä tuntuu se, että elämä otettiin pois häneltä, jolla elämänjanoa ja -halua oli vaikka muille jakaa... 

Lue myös: Karita Tykän suuri suru - ex-missin rakas äiti menehtyi: "Sydämeni on pieninä murusina"

Karita toivoo seuraajiltaan ymmärrystä vaikeina aikoina. Hän kertoo, ettei välttämättä jaksa vastata yksityisviesteihin vähään aikaan. Karita kertoo kuitenkin arvostavansa viestejä, sekä tuntevansa ihmisten ajatukset ja energian. 

Tänään on vaikea päivä. Olen kiitollinen teistä, toivoisin ettei DM-puoli räjähtäisi viesteistä – tänään en niitä varmaankaan jaksa lukea. Tunnen kyllä ajatuksenne ja energianne. Ja tähän alle voi halutessaan jotakin laittaa.

Lue myös: Vau, Karita Tykkä julkaisi kuvan sensuellista kylpyhetkestään - seuraajat ihastuivat: "Kaunotar kylvyssä"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!