fbq
Kari Tapio ja Joona Jalkanen

Kari Tapion poika Joona Jalkanen muistelee isänsä viimeistä iltaa: jatkot tuntemattomien miesten kanssa – ei suostunut palaamaan kotiin: "Äitisi vinoilee! Tulen, kun tulen"

Kari Tapion kuolemasta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta joulukuun 7. päivänä. Iskelmälegendan nuorin poika Joona Jalkanen on lupautunut muistelemaan Seiskalle isänsä viimeisiä vaiheita muistopäivän kunniaksi.

Kari Tapion kuolemasta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta 7. joulukuuta. Hän olisi täyttänyt 22. marraskuuta 75 vuotta.
Kari Tapion kuolemasta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta 7. joulukuuta. Hän olisi täyttänyt 22. marraskuuta 75 vuotta.

Kari Tapion poika Joona Jalkanen muistelee iskelmälegendan viimeistä päivää: Isä käski pitämään äidistä huolta

Kari vietti itsenäisyyspäivää helsinkiläisessä ravintola Manalassa. Seuraavana aamuna Joona alkoi selvittää, missä isä majaili. Paljastui, että Kari oli lähtenyt jatkoille ennestään tuntemattomien miesten kanssa.

– Vielä iltapäivällä sain hänet kämpältä kiinni ja pyysin tulemaan kotiin. Isä vastasi: "En ole tulossa! Äitisi vinoilee. Tulen, kun tulen.” Sitten hän löi luurin korvaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Keikkailu oli kuin huumetta! Joona Jalkanen muistelee Kari Tapion viimeistä kiertuetta: Isä koki vieroitusoireita, jos joutui olemaan kaksi viikkoa kotona

Pian Kari lähti kuitenkin kotimatkalle. Taksimatkan aikana Kari nukahti ikiuneen.

– Kun minulle soitettiin ambulanssista kesken elvytyksen, mietin vain seuraavaa keikkaa. Ajattelin, että se pitää varmaankin siirtää. En käsittänyt, että hän teki kuolemaa.