fbq
Kännikohussa ryvettynyt Pate Mustajärvi yllättää - joulukiertue! | Seiska
Kotimaa
03.12.2021 14:55
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Pasi Murto
Pate Mustajärvi
Kännikohussa ryvettynyt Pate Mustajärvi yllättää - joulukiertue!
Kotimaa
03.12.2021 14:55
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Pasi Murto

Tuoreen tiedotteen mukaan Pate Mustajärvi, 65, on tekemässä paluun keikkalavoille joulukiertueen muodossa.

Viime viikolla kännikohun keskiöön joutunut laulaja joutui peruuttamaan lauantaina (27.11.) Popeda-yhtyeen keikan. Peruuntumisella uskottiin olevan yhteys edellispäivän kummallisesti sujuneelle konsertille Forssassa.

Lue myös: https://www.seiska.fi/kotimaa/pate-mustajarvi-sekoili-popedan-areenakeikalla-hoiperteli-ja-kouri-etumustaan-yleiso

– Ihan sekaisin Forssan keikalla. Esitteli housunetumustaan. Hoiperteli. Ei muistanut sanoja, pyysi Costellolta apuja, keikalla ollut Seiskan lukija raportoi tuolloin.

Lue myös: https://www.seiska.fi/kotimaa/popedan-pate-mustajarvi-sekoili-eilen-keikalla-tamaniltainen-keikka-peruttu-keikkapaikka

Myöhemmin Pate kommentoi oudon käytöksensä johtuneen kipulääkkeiden ja oluen yhteisvaikutuksesta. Rokkari oli satuttanut aiemmin lenkillä kylkensä, jonka takia hän oli joutunut lääkitsemään itseään.

Sauvakävelykin voi kuulkaa olla vaarallinen laji. Vedin alkuviikon aamulenkillä kunnon lipat, josta jäi mustelmien lisäksi muistoksi kova kylkisärky. Viikonloppuna sain kirvelevän muistutuksen siitä, että vahva kipulääke yhdistettynä vahvaan olueen ei ole toimiva yhdistelmä, Pate selitti omalla Instagram-sivullaan.

 

 

Nyt saapuneessa tiedotteessa käy ilmi Pate Mustajärven osallistuvan joulukuussa suositulle Raskasta joulua -kiertueelle keikkailemaan.

Tiedotteen mukaan Tampereen uudella Nokia-areenalla 17.12. järjestettävässä konsertissa nähdään "nippu kotimaisen metallimusiikin parhaita tulkitsijoita" ja yksi heistä on juurikin Popedan keulahahmo Pate.

Raskasta joulua -kiertue käynnistyy huomenna (4.12.) Oulusta.

 

Pate Mustajärvi on keikkaillut Popedan riveissä jo vuodesta 1977 lähtien.
Pate Mustajärvi on keikkaillut Popedan riveissä jo vuodesta 1977 lähtien.