fbqKaikkien aikojen kurvikkain koukkunokka?! Entinen Playboy-pupu poseeraa Seiskan pääsiäisnoitana – ”Erotiikka kuuluu jokapäiväiseen elämääni” | Seiska
Suvi Pitkänen

Kaikkien aikojen kurvikkain koukkunokka?! Entinen Playboy-pupu poseeraa Seiskan pääsiäisnoitana – ”Erotiikka kuuluu jokapäiväiseen elämääni”

Kotimaa | 04.04.2021 14:01

Kauneusyrittäjänä ja tosi-tv-kaunottarena tunnettu julkkis-dj Suvi Pitkänen, 34, nähtiin tänä vuonna Seiskan pääsiäisnumeron pääsiäisnoitana.

Lue lisää: ”Olen Playboyssa poseerannut Miss Suomi -finalisti” Tunnistatko Seiskan pääsiäisnoidan? Katso vastaus videolta!

Suvi tekee toisinaan myös mallinkeikkoja – ja sen kyllä huomaa. Käsitys Seiskan pääsiäisnoidasta vanhana koukkunokkana karisee hujauksessa, kun kuuma Suvi kuoriutuu kuvauksia varten tehdystä noitamaskeerauksestaan. Pikimustan viitan alta paljastuu huikean kurvikas vartalo.

Katso video – tältä näyttää Seiskan superseksikäs pääsiäisnoita:

 

– Ai, että kuuluuko erotiikka pääsiäiseen? No totta kai se kuuluu, ihan jokapäiväiseen elämääni! Olenhan sentään entinen Playboy-pupu, Suvi nauraa ja iskee silmää helsinkiläisen Valo-hotellin valkoisissa lakanoissa.

Lue myös: Rooli sopii kuin nenä päähän! Seiskan pääsiäisnoita Suvi Pitkänen tykkää hämmentää soppaa – ”Ehkä myös nauruni on noitamainen”

– Mutta vaikka meillä meneekin mieheni kanssa tosi kivasti, jokainen tarvitsee joskus omaa aikaa. Yksi parisuhteen kulmakivistä on se, että osaa ja uskaltaa ottaa etäisyyttä toiseen. Siksi vietänkin mielelläni hotelli-öitä myös ystävieni seurassa.

LUE LISÄÄ SUVISTA JA KATSO KAIKKI SUPERSEKSIKKÄÄT KUVAT SEISKAN SUURESTA PÄÄSIÄISJÄTTITUPLASTA!

– Rakastan lyhyitä lähilomia eli staycationeita.  Tekee niin hyvää päästä  vähän irrottelemaan ja hemmoteltavaksi, Suvi  iloitsee helsinkiläishotelli Valossa.
– Rakastan lyhyitä lähilomia eli staycationeita.  Tekee niin hyvää päästä  vähän irrottelemaan ja hemmoteltavaksi, Suvi  iloitsee helsinkiläishotelli Valossa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!