fbq
Sunneva Kantola

Kaikki työt peruttu! Koronapandemiasta ongelmia misseille – Sunneva Kantola: Taloudellisesti hyvin haastavaa!

Koronaviruspandemia on iskenyt nyt myös Suomen kauneimman naisen valintaan. Finnartist Oy:n järjestämä Miss Suomi -kilpailu on jouduttu siirtämään keväästä syksyyn.

– Heti epidemian alettua aloimme miettiä eri vaihtoehtoja kilpailun ja kymmenosaisen missisarjan toteuttamiselle. Odotimme jonkin aikaa toiveikkaana, mutta siirtäminen syksyyn ja kuvausten lopettaminen oli ainoa oikea vaihtoehto, Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola kertoo.

Miss Suomi -kilpailun lisäksi AlfaTV-kanavalla alkaneen Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.  – Sarjaa ehdittiin kuvata viisi jaksoa. Loput viisi jaksoa on tarkoitus kuvata, kun epidemia on ohi!
Miss Suomi -kilpailun lisäksi AlfaTV-kanavalla alkaneen Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.  – Sarjaa ehdittiin kuvata viisi jaksoa. Loput viisi jaksoa on tarkoitus kuvata, kun epidemia on ohi!

Hehkeät bikinibeibit Vuokatissa! Miss Suomi 2020 - pitkäsääriset kaunottaret käänsivät päät!

Koronaepidemialla on suuret taloudelliset vaikutukset Sunnevan omistamaan missiyritykseen.

– Tällä hetkellä on taloudellisesti hyvin haastavaa, koska kaikki keväälle sovitut työt on peruttu. Tämä ei vaikuta vain minuun, vaan myös misseihin, joille välitämme keikkoja. Toivottavasti epidemia on pian ohi ja talous elpyy, Sunneva toivoo.