Katso kuvat!
Stefan ja Sofia

Jymy-yllätyskäänne! Eronneet Sofia Belórf ja Stefan Therman viettivät romanttista iltaa Helsingissä?!

Kotimaa | 12.11.2020 09:25

Lokakuussa eronneiden liikemies Stefan Thermanin, 33, ja fitness-kaunotar Sofia Belórfin, 30, välit ovat puhuttaneet runsaasti sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla juorunhimoisia kansalaisia.

Myös tänään torstaina ilmestyneessä Seiskassa on paljastuksia, millaiset Sofian ja Stefanin välit ovat olleet viime viikkojen aikana ja miten Sofia suhtautuu Stefaniin tällä hetkellä.

Lue myös: Kosti Sofia Belórfille tuplasutinalla! Stefan Therman iski kaksi julkkiskaunotarta!

Pariskunnan välien on tähän asti ounasteltu olevan viileät, mutta keskiviikkoilta toi yllättävän käänteen.

Sekä Stefu että Sofia lisäsivät nimittäin eilsiltana samanlaisia julkaisuja Instagram-videotarinoihinsa. Molempien videot on kuvattu identtisissä maisemissa. Pari erosi lokakuun puolivälissä, kun Stefu ilmoitti erosta Instagram-tilillään.

Lue myös: Stefan Therman vonkaa Sofia Belórfia takaisin – kohupari jo viikon asumuserossa ennen dramaattista eroilmoitusta!

Videot näyttäisivät olevan kuvattu samalta parvekkeelta eräässä helsinkiläisessä Savoy-ravintolassa. Sofia oli myös merkinnyt edellisiin videoihinsa paikkamerkinnän Savoysta ja kertoi olevansa siellä illastamassa. Illalliskumppanistaan Sofia ei tässä vaiheessa kertonut mitään. Stefu puolestaan lisäsi ainoastaan videon parvekkeelta videotarinaansa.

Julkaisut saivat somekansan hullaantumaan, ja Seiskalle sateli lukuisia vinkkejä kohuparin päivityksistä.

Oliko entinen kohupari treffeillä ja onko yhteenpaluu ajankohtaista? Eilen (11.11) juhlittiinkin sinkkujen päivää, joten saattaa myös hyvin olla, että Sofia ja Stefu tapasivat toisensa ystävyyden merkeissä, vaikka olosuhteet olivatkin hyvin romanttiset.

Sutinaa heti eron jälkeen

Seiska uutisoi tänään torstaina, että Stefu on viihtynyt eri naisseurassa heti eron jälkeen. 

Lue myös: Kosti Sofia Belórfille tuplasutinalla! Stefan Therman iski kaksi julkkiskaunotarta!

Eräs Stefun asunnolla viihtynyt neitokainen on tosi-tv-tähti Johanna Tiri, 27. Asia paljastui, kun Johanna päivitti pari viikkoa sitten Instagramiin kuvan Stefun asunnolta. Saatesanoiksi Johanna kirjoitti: 

- Oli aika makeet löylyt, vai mitä Stefu Therman.

Seiskan tietojen mukaan Stefulla on ollut sutinaa Johannan lisäksi myös toisen julkisuudesta tutun naisen kanssa. Erottuaan Sofiasta hän tapasi asunnollaan samana päivänä Miss Worldwide Bomber -kisan voittajakaunottaren Laura Rinteen, 29.

Lue myös: Raisusta bilerallista naapurisota! Poliisi vei Stefan Thermanin!

Lemmenpesä myyntiin

Stefan ilmoitti maanantaina, että hän on laittamassa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevan kotinsa myyntiin. 

Sofia esitteli taloa Seiskalle syyskuun lopulla, kun hän ja Stefu olivat vielä pariskunta. He muuttivat taloon vain kaksi kuukautta sitten, syyskuun puolivälissä.

Lue lisää: Salamakäänne: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman laittoi ex-parin lemmenpesän myyntiin - muuttivat luksuskotiin vain 2 kuukautta sitten! Katso video talon sisältä!

Erohan tuli jo lokakuun puolivälissä, vain kuukausi muuton jälkeen.

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. 

Entisestä taloyhtiön uimahallista erillistaloksi remontoitu rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla kerrostalokompleksien keskellä merellisessä Espoossa. Takapiha rajoittuu metsäiseen kevyenliikenteenväylään, joka on alueen asukkaiden suosittu lenkkipolku.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!