fbq
Kotimaa
08.12.2021 14:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan lukija
Sanna Marin bilekohu
Seiska sai käsiinsä kohuvideon Sanna Marinista tanssilattialla - uskomaton yksityiskohta näyttää kuinka hänet oikeasti sai kiinni lauantaina
Kotimaa
08.12.2021 14:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan lukija

Seiskan paljastama, ympäri maailmaa uutisoitu kohu pääministeri Sanna Marinin (sd) viime lauantain (4.12.) yökerhoseikkailusta on saavuttamassa lakipisteensä.

Seiska on nimittäin nyt saanut haltuunsa videon, jossa maskiton ja korona-altistunut Suomen pääministeri jorailee täpötäydessä yökerhossa kello kolmen aikaan yöllä.

Video on kuvattu helsinkiläisessä yökerho Butchersissa tarkalleen ottaen klo 02.50 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Butchers sijaitsee aivan pääkaupungin ytimessä Uudenmaankadulla.

Lue myös: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä - juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!

Pääminsteri näyttää horjahtavan

Tanssilattialla hyppelehtivän Sannan habituksesta näkee, että pääministeri on varsin iloisessa juhlakunnossa. Liikehdintä on niin letkeää, että yhdessä kohdin videota pääministeri näyttää vallan horjahtavan. Hilpeää juhlatunnelmaa on varmasti edesauttanut se, että pääministerillä on videon kuvaamishetkelläkin lähes tyhjä olutpullo hyppysissään.

Sannan kädessä oleva bisse on meksikolainen Corona-olut. Kyseinen olutmerkki on saanut nimensä takia osakseen runsaasti aiheetonta huomiota korona-pandemian aikana.

Lue myös: Päätoimittajan kommentti uudesta bilekohusta: Valomerkki vilkkuu, Sanna Marin

Coronan tilaaminen baaritiskiltä on saattanut olla Sannalta tahaton teko, mutta se voi kieliä myös siitä, että pääministerillä on ironinen huumorin taju. Sanna oli nimittäin juuri muutama tunti aikaisemmin saanut tietää, että oli altistunut koronalle edellisenä päivänä ministeri Pekka Haaviston (vihr) seurassa.

Videolla Sanna hymyilee kännykkäkellolleen

Videolta myös paljastuu, että Sannan viestintäyhteydet ulkomaailmaan ovat pelanneet hyvin, vaikka Sanna väittää, että Valtioneuvoston virkapuhelin oli jäänyt kotiin. Sannalla on nimittäin ranteessaan Apple Watch -älykello, johon tulevat puhelut ja tekstiviestit.

Videolla näkyykin, että Sanna katsoo kelloaan siihen malliin, että siihen saattoi hyvinkin tupsahtaa kiinnostava tekstari, joka sai pääministerin hymyilemään. 

Iltalehden mukaan Sanna väitti, että oli ollut aviomiehensä Markus Räikkösen kanssa illallistreffeillä kyseisenä iltana. Seiskan kuitenkin paljasti, että Sanna oli mukana kansanedustajakaverinsa Ilmari Nurmisen  (sd.) treffeillä. Bile-Ilmarina tunnettu Nurminen on profiloitunut myös Marinin hyvänä ystävänä.

Ilmari Nurminen joraa Sannan vieressä

Seiskan kohuvideon alussa näkyykin Ilmari Nurminen, joka jorailee valkoisessa kauluspaidassa seurassaan olevan henkilön kanssa. Seiskan tietojen mukaan kyseinen henkilö on Nurmisen deitti. Videolla myös näkyy, kuinka Nurmisen seurassa oleva henkilö silittää hellästi Ilmarin selkää.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisuu - juhlista vaiennut Ilmari Nurminen oli mukana yökerhossa - tuplatreffit paljastuivat!

Sannan omaa ”treffikumppania” eli aviomiestä ja avioparin 3-vuotiaan tyttären isää Markus Räikköstä ei tanssilattialla näy. Vaikuttaa siltä, että Sanna onkin biletilanteessa Ilmarin esiliinana.