alma hätönen

Juontajakaunotar Alma Hätönen poseeraa alasti HS:n Kuukausiliitteessä: ”Outoihin asentoihin taipuminen vähissä vaatteissa on auttanut minua hyväksymään vartaloni.”

Kotimaa | 05.06.2021 11:31

Suosittu radiojuontaja ja somevaikuttaja Alma Hätönen, 31, poseeraa alastomana Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla, jossa perinteisesti julkisuudesta tunnetut henkilöt kertovat omasta vartalostaan ja kehokuvastaan. 

– Olen lyhyt, 154,5 senttiä. Se ei ole häirinnyt minua. Tosin parikymppisenä tuntui, että pienikokoisena nuorena naisena minun piti tehdä paljon työtä ollakseni uskottava, hän kertoo.

HitMix-radiokanavan aamujuontaja on HS:n valokuvaaja Liisa Valosen mustavalkoisessa otoksessa sivuttain kohti kameraa. Hän istuu korkealla jakkaralla huoneen nurkassa, ja on peittänyt intiimialueensa tuolille nostetulla jalalla, jota hän hieman halaa.

Lue myös: Näyttelijä Mimosa Willamo, 25, poseeraa alasti HS:ssa vain veikeät sukat jalassaan - kuva! "Sisäistin jo nuorena, ettei karvoja saisi olla"

Hän paljastaa elämäänsä vaikuttaneen paljon traumaattiset kokemukset. Pienen kahdeksanvuotiaan Alman kimppuun oli hyökännyt koira, minkä takia hänelle oli jäänyt arpia kasvoihin. Lisäksi hänelle todettiin parikymppisenä kipusairaus, josta aiheutuva tuska esti häntä sitomasta kengännauhoja. 

Kaikesta huolimatta hänen elämänsä on nykyään lähes kivutonta terveellisten elämäntapojen ansiosta. Apua minäkuvan rakentamiseen on ollut myös tankotanssiharrastuksesta. 

– Uskon. että outoihin asentoihin taipuminen vähissä vaatteissa peilin edessä ja erilaisten naisten keskellä on sekin auttanut minua hyväksymään vartaloni, Alma sanoo Kuukausiliitteessä.

alma hätönen. pasi murto
Radio-ohjelman lisäksi Alma juontaa Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaa.

Kova kaipuu

Harrastuksensa pariin Alma pääsi takaisin toukokuun loppupuolella, kun oli ollut pois tankotanssitreeneistä viisi kuukautta. Tuolloin hän paljasti Instagram-tilillään, kuinka kovasti kaipasi jämäkkää tankoa tiukkaan puristukseensa. 

Lue myös: Radiojuontaja lievittää ikävää tankotanssilla! Alma Hätösen hurmaavassa kuvassa huomio keskittyi yhteen asiaan: ”Korkoa kerrakseen!” 

– Oli ikävä, hän kirjoitti julkaisuunsa. 

Päivityksen kuvassa hän nojaa selin tankoa vasten, ja pitää siitä molemmin käsin kiinni. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Pasi murto. Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!