fbqJulkkis arkkitehtina! Selviytyjät-juontaja Juuso Mäkilähde rakennutti 160-neliöisen unelmatalon – kuvat Seiskassa! | Seiska
Kotimaa
22.10.2021 08:21
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Juuso Mäkilähde
Julkkis arkkitehtina! Selviytyjät-juontaja Juuso Mäkilähde rakennutti 160-neliöisen unelmatalon – kuvat Seiskassa!
Kotimaa
22.10.2021 08:21
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Juuso Mäkilähde, 37, on jo vuoden päivät esitellyt Instagramissa taloprojektiaan, joka on vienyt suosikkijuontajan kaiken vapaa-ajan. Nyt tilanne on helpottamassa, sillä mittava rakennusprojekti Uudellamaalla alkaa olla vihdoin loppusuoralla.

Seiska kävi viime viikolla katsastamassa Juuson tilukset. Tuolloin paljastui, että tv-persoona perheineen on päässyt muuttamaan unelmiensa hirsilukaaliin.

Lue myös: Juontaja tajusi taitojensa rajallisuuden! Juuso Mäkilähteen pitkä urakka päätökseen – ”Ollut iso osa elämää viime kuukausina”

Juuso Mäkilähteen kämppä on tehty markkinointiyhteistyössä talofirman kanssa.
Juuso Mäkilähteen kämppä on tehty markkinointiyhteistyössä talofirman kanssa.

Julkkis hääri arkkitehtina

Juuso hommasi tontin toissa kesänä puolisonsa kanssa, jonka hän on pitänyt visussa piilossa julkisuuden valokeilasta. He maksoivat tontista 100 000 euroa.

Juuso teki yhteistyösopimuksen Honkarakenteen kanssa, joka räätälöi eräästä valmistalomallistaan tilaajalle mieluisan. Projektissa on ollut mukana julkkispurjelautailija Tuuli Petäjä-Sirén, joka on häärinyt projektin arkkitehtina.

Talossa on 160 neliötä. L-mallisessa hirsilinnassa on kolme makuuhuonetta, vierashuone ja avokeittiö. Kuntosalin lisäksi talossa on upea saunaosasto, jolta pääsee vilvoittelemaan vastavalmistuneelle terassille.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!