fbq

Julkkikset jakoivat nostalgisia lakkiaiskuvia - tunnistatko?

Ylioppilasjuhlapäivä on saanut lukuisat suomalaisjulkkikset muistelemaan omia lakkiaisiaan.

Eilen lauantaina 3. kesäkuuta vietettiin kevään ylioppilasjuhlia.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Lakkiaispäivä on saanut lukuisat suomalaisjulkkikset muistelemaan omia ylioppilasjuhliaan. Esimerkiksi radiojuontaja Harri Moisio julkaisi sympaattisen otoksen itsestään ylioppilaslakki päässään. Harrin hymy on varsin tunnistettava, vaikka räpsäisystä onkin kulunut jo reilusti aikaa.

- Olen ollut vedos tasan 30 vuotta sitten. Olen oman arvioni mukaan vedossa vieläkin. Onnittelut uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille, Harri toivottaa kuvatekstissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica Verho inspiroi Harri Moisiota kertomaan kalliista virheestään - on saattanut todellisuudessa joutua huijatuksi!

Kauppiaan rouvana eli Sampo Kaulasen vaimonakin tuttu tv-persoona Minttu Kaulanen on ollut melkoisessa tilanteessa lukioaikanaan - hän on nimittäin saanut lapsen. Julkaisussa onkin paitsi kuva lukioikäisestä Mintusta, myös rattaissa hymyilevästä lapsosesta.

- Onnea kaikille valmistuneille. Omat ylioppilaskirjoitukset meni kottikärryn renkaan päällä istuen kun olin juuri kahta päivää ennen äikän koetta pyöräyttänyt pienen kolmikiloisen bambinon, Minttu muistelee oman ylioppilaskuvansa yhteydessä.

- Huikea suoritus olla kahen päivän päästä synnytyksestä ylppäri kokeessa!!! kommenttikentässä hämmästellään.

- Kiitos. Hän ei kysellyt multa ”ulostulopäivää”. Ja molin päättänyt kirjoittaa. Se päättäväisyys on meissä molemmissa edelleen, Minttu naureskelee vastauskommentissaan.

Sampo Kaulanen kertoo 1,5 vuoden tipattomuudestaan – herää aamuisin kauhuntunteisiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös mediapersoona Tuomas Enbuske on liittynyt lakkiaismuisteloihin. Hän julkaisi tyylikkään ylioppilaskuvan, jossa nojailee rennosti käteensä. Eräs asia on kuitenkin pistänyt Tuomaksen silmään.

- Mitä haluaisit sanoa juuri ylioppilaaksi kirjoittaneelle itsellesi ohjeeksi tulevaan elämään? Haluaisin sanoa, että puvun hihasta pitää jumalauta ottaa tuo merkkilappu pois, hän täräyttää kuvatekstissä.

Tuomaksen julkaisussa on myös lähikuva kyseisestä lapusta. Huomaamaton yksityiskohta ei nyt voi mennä ohi yhdeltäkään seuraajalta.

Tuomas Enbuske avautuu parisuhdetilanteestaan: "Ei koskaan enää avoliittoa"

Tiktak-tyttöbändistä tuttu laulaja Petra Gargano on innostunut muistelemaan lukioaikojaan antaumuksella. Hän julkaisi suloisen kuvan, jossa hymyilee vienosti lakki päässään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mä en ole tänä päivänä siellä, missä tuore ylioppilas SPetra ajatteli melkein nelikymppisenä olevansa… ja hei, hyvä niin! laulaja täräyttää kuvatekstissä.

- Mä olen saanut niin paljon sellaista, josta en osannut silloin ”nuorena” edes haaveilla ja moni unelma jäi myös toteutumatta. Mut hitto, mä oon edelleen sielultani ihan sama, nuori ja naiivi, kuin silloin 19 vuotta sitten. Edelleen mä haluan laulaa lauluja, enkä tiedä mikä musta tulee isona, hän kirjoittaa tunteikkaasti.

Laulaja Petra Gargano iloitsee peppuselfieissä: "Treeni alkaa näkyä"

Tv-tähti Gogi Mavromichalis on jakanut myös jakanut ylioppilaskuvan. Valmistuessaan Kallion lukiosta vuonna 2006, hän tähditti jo Salattuja elämiä.

- Romeo ylioppilaana 2006, hän kirjoittaa kuvatekstissä viitaten tuolloiseen Salkkarit-hahmoonsa Romeoon.

Gogi Mavromichalis valmistautuu elämänmuutokseen: Vaimoni on kunnon tsemppari