fbq
Kotimaa
09.08.2021 06:55
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Katri Helena
Julkisuudesta kadonneen Katri Helenan yritys teki kelpo tuloksen viime tilikaudella – pääomaa yli 430 000 euroa
Kotimaa
09.08.2021 06:55
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Sinivalkoisista äänistä sinivalkoisin, rakastettu laulajalegenda Katri Helena, 75, tuntuu hävinneen täysin julkisuudesta. Varmaa havaintoa iskelmätähdestä ei ole saatu hetkeen.

Spekulaatiot laulajan uran loppumetreistä alkoivat kesällä 2018, kun hänen ilmoitettiin jäävän määrittelemättömäksi ajaksi sairauslomalle. Asian kerrottiin liittyvän kilpirauhasen vajaatoimintaan.

Seiska tavoitti laulajan managerin Tommi Liimataisen, joka vahvisti Katri Helenan olevan keikkatauolla edelleen, mutta ei suostunut kommentoimaan tämän asioita muuten.

Lue myös: Iskelmälegenda Katri Helena hävisi julkisuudesta – huhut vellovat: Mitä oikein tapahtui?

Yritys teki voittoa

Iskelmälaulajan yritys Kalajoki Oy on ollut yritysrekisterissä kunnioittavat 43 vuotta. Firma teki viime tilikaudellaan 75 000 euron liikevaihdolla 29 000 euron tuloksen. Se on hatun noston arvoinen saavutus koronan kovalla kädellä piiskamalla tapahtuma- ja musiikkialalla toimivalle yritykselle.

Tilikauden päättyessä yrityksen tilillä oli yli 41 000 euroa rahaa ja jakokelpoista omaa pääomaa yli 430 000 euron edestä.

Osinkoa vuoden 2020 tilinpäätökseen oli kirjattu nostettavaksi 36 000 euroa.

Lue myös: Katri Helenan keikkatauko romutti bisneksen – laulajalegenda nosti 42 000 euron osingot tappioista huolimatta!

katri helena
Manageri-miesystävä Tommi Liimatainen vahvistaa Katri Helenan olevan yhä tauolla.

Somessa syvä hiljaisuus

Reilun viikon päästä 76 vuotta täyttävä Katri Helena on päivittänyt virallista Instagram-tiliään viimeksi maaliskuussa 2020. Myöskään Facebookissa ei ole ollut kuhinaa. Viimeisin julkaisu on huhtikuulta, ja sitä ja paria muuta lukuun ottamatta Facebookissa on ollut taukoa jo vuosia.

Lue myös: Katri Helenan suuri suru: laulaja vieraili 102-vuotiaaksi eläneen äitinsä luona lähes päivittäin – Jorma-veljellä traaginen kohtalo jatkosodan aikana!

Viimeisimpien päivitysten joukossa on harvinainen yhteiskuva laulajasta ja hänen manageri-miesystävästään Tommi Liimataisesta joulukuulta 2020.

Fanien varsinainen huoli on alkanut, kun vuonna 2019 Katri Helenan keikkoja peruttiin toistuvasti terveyssyihin vedoten. Vuonna 2020 laulajalla ei ollut yhden yhtään julkista esiintymisiä. Seuraava merkintä keikkakalenterissa on elokuun lopussa Kiikan Venetsialaisissa juhlissa.

Lue myös: Katri Helenasta tehtiin drag-versio - laulajalegenda lähetti sähköpostiviestin häntä esittävälle artistille: ”Onhan se hienoa!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »