fbq
Jukka Jalonen & Sari Jalonen.

Jukka Jalosen Sari-vaimo sädehti kultamekossa – mestarivalmentaja paljasti hauskan kotitarinan Riihimäeltä: ”Vaimo sen sitten kehitteli”

Jukka Jalonen palkittiin torstai-illan (12.1.) Urheilugaalassa jo kolmannen kerran Vuoden valmentaja -pokaalilla. Uuno-pysti oli ansaittu, sillä Kulta-Jukka johdatti Leijonat mestareiksi sekä Pekingin talviolympialaisissa että MM-kotikisoissa.

Jukka Jalonen esittelee Seiskalle Riihimäen keväällä 2021:

Vaikka viime vuosi oli historiallisen menestyksekäs, Jukka juhli pystiään maltillisesti. Itse asiassa Riihimäen mies ei juhlistanut sitä juuri lainkaan.

– Ei tässä varmaan mitään sen kummempaa juhlaa tulee pidettyä. Lähdetään vaimon kanssa kotia kohti huilailemaan. Koirakin jo odottelee siellä, Jukka, 60, kuittasi Seiskalle.

– Toki tämä palkinto on piste iin päälle ja mahtava juttu, mutta tavallaan tietynlainen hype on jo mennyt ohi. Juhlat juhlittiin viime talvena ja keväällä mestaruusvoittojen aikaan.

Yli 30 vuotta naimisissa olleet Jukka ja Sari Jalonen esiintyivät yhdessä Urheilugaalan punaisella matolla. Jukka luotti klassiseen tummaan pukuun, kun Sari-vaimo sädehti näyttävässä kultaisessa iltapuvussa.

Mestarivalmentaja Jukka Jalonen juhli hillitysti kolmatta Uuno-pokaaliaan.
Mestarivalmentaja Jukka Jalonen juhli hillitysti kolmatta Uuno-pokaaliaan.

Mestarikoutsi kertoi Seiskalle hauskan kotitarinan pokaaliensa säilytyksestä.

EM-sankari Topi Raitanen esitteli kuvankauniin kumppaninsa – Puolustusvoimissa työskentelevä Johanna, 28, on itsekin entinen yleisurheilija

Jukka ja Sari Jalosella on takanaan yli 30-vuotinen liitto.
Näyttävä pariskunta. Jukka ja Sari Jalosella on takanaan yli 30-vuotinen liitto.

Juha Mieto mykistyi 185-senttisestä urheilijablondista – Kristiina Mäkelältä hersyvä kuitti: ”Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami…”

– Vaimo sen jossain vaiheessa kehitteli, kun palkintoja alkoi olla aika paljon...

Jukka & Sari Jalonen.

– Sellaisen palkintokaapin päällä on paikka näille Uuno-patsaillekin. Siellä on jo pari näitä, joten eiköhän sinne vielä kolmas mahdu kaveriksi.

Hätkähdyttävän kaunis huippuhiihtäjä! Vilma Nissisen, 25, iltapuvun halkio huitelee yläreidessä asti – lähettää innokkaille terveisiä: ”Ainahan sitä voi kokeilla onneaan”