fbq
Juhani Tamminen.

Juhani Tamminen teki kaikkien aikojen takinkääntötempun! Ennustaa TPS:stä Suomen mestaria ja lähettää tylyt terveiset Tampereelle

SM-liigassa pelataan parhaillaan harvinaisen herkullista pudotuspelikevättä. Huippujännittävissä ja ääritasaisissa välieräsarjoissa koettiin sunnuntaina poikkeus, kun Turun Palloseura kylvetti kunnolla kylässä käynyttä Tampereen Ilvestä.

Hämäläisen kissaeläimen turkki pöllysi pahemman kerran Tepsin mukiloitua sitä kotikaukalossaan kuonoon tyylipuhtaasti 6–0. Samalla se tasoitti puntit välieräsarjassa otteluvoitoiksi 1–1.

– Ei se lopputulos yllättänyt millään lailla. Aina täytyy muistaa, että yksi peli on vain yksi peli, mutta onhan Tepsillä ihan saatanan kova joukkue, mustavalkoinen seuralegenda Juhani Tamminen sanoo Seiskalle.

Paljonkertova kuva! Näin timanttisessa tikissä Juhani Tamminen oli huippuvuosinaan: ”Penkistä heittämällä 150 kiloa, tehkääpä nykypäivän veljet perässä!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Puoli Turkua sekosi onnesta, kun TPS riepotteli sunnuntaina Ilvestä tennisnumeroin 6-0.
Puoli Turkua sekosi sunnuntaina onnesta, kun TPS riepotteli Ilvestä tennisnumeroin 6–0.

Tamminen sanoo seuranneensa tämän(kin) kauden Tepsiä valtaisalla suurennuslasilla jo loppukesästä lähtien.

Hän huomauttaa myös olevansa se ”pomminvarma Turun-kirjeenvaihtaja”, kun ”Keski-Euroopan veljet haluavat tietää, mikä Tepsissä on meininki.”

– Annan asiantuntijalausuntoja lähinnä Sveitsiin ja Ranskaan. Lisäksi toimin radiokommentaattorina ja käyn muutenkin katsomassa kaikki TPS:n ottelut paikan päällä. Uskon siis tietäväni, mistä puhun, Tami tuhahtaa.

Muutama viikko sitten Tami ennusti Helsingin IFK:lle pitkää playoff-kevättä, mutta se profetia meni mönkään, kun juuri TPS teki hesalaisista hakkelusta huippujännittävässä seitsemän ottelun puolivälieräväännössä.

Helsingin IFK:lle on naurettu Kehä III:n ulkopuolella yli 10 vuotta – Juhani Tammiselta raju varoitus ja ennustus Liigan pudotuspeleistä!

TPS ryskytti HIFK:n kesälomalle tiukan seitsemän ottelun puolivälieräsarjan päätteeksi.
TPS ryskytti HIFK:n kesälomalle tiukan seitsemän ottelun puolivälieräsarjan päätteeksi.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Erot ovat helvetin pieniä. Tämän kauden Tepsissä on muutama seikka, mikä lupaa nyt todella hyvää turkulaisittain, Tamminen maiskuttelee.

Siitä ei ole kuin muutama viikko, kun Tamminen kehotti Turun Palloseuran seurajohtoa hyppäämään pää edellä mereen.

Juhani Tamminen raivostui TPS:lle – kehottaa seurajohtoa hyppäämään pää edellä mereen: ”Fucking time to wake up!”

Tällä hetkellä on kuitenkin täysin toinen ääni kellossa, sillä Tamin mukaan Aurajoessa virtaa tänä keväänä puhdasta hunajaa. Siihen suurin syy on paikallisen Palloseuran materiaalin laajuus ja laadukas maalivahtipeli.

TPS-kapteeni Juhani Jasu on raskaan työn raataja ja vahva aloituksissa.
TPS-kapteeni Juhani Jasu on kokenut raskaan työn raataja ja vahva aloituksissa.

– Maalivahtipeli on yksittäisenä tekijänä ylitse muiden. Veli (Andrey) Kareev on ollut todella vakuuttava, hän sanoo viitaten vuorenvarmaan venäläisvahtiin.

– Menestyäkseen ykkös- ja kakkosketjujen keskushyökkääjien sekä pakkien on kestettävä vertailu vastustajaan, mutta myös sen jälkeen täytyy löytyä äijiä tappamaan alivoimat ja raapimaan aloituksia omille. Tepsin rosterista löytyy Juhani Jasun kaltaisia pelaajia, joilta luonnistuvat hommat kuin hommat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikka välieräsarja on vasta alussa eikä TPS:n voitto Ilveksestä ole vielä missään nimessä Turun Tuomiokirkossa kuulutettu, Tami uskaltaa jo pamauttaa tiskiin tulevan Suomen mestarin osoitteen.

Juhani Tammista varoitettiin koskemasta Gordie Hoween, mutta turkulainen kukkopoika ei kuunnellut – se oli hirvittävä virhe: ”Iski ihan s****nan kovaa kupoliin!”

Tätä lienee luvassa lisää tiistaina, kun Ilves isännöi TPS:ää Tampereen Nokia-areenalla.
Tätä lienee luvassa lisää tiistaina, kun Ilves isännöi TPS:ää Tampereen Nokia-areenalla.

– Mestaruus on tulossa Turkuun. Sen voi sanoa helposti, koska silloin pystyn kävelemään Yliopistonkatua normaalisti, Tami perustelee.

Häntä ei pätkääkään kiinnosta toinen välieräsarja Tapparan ja KooKoon välillä, koska finaalissa tulee kuulemma joka tapauksessa nuha.

– Tänä keväänä Tepsillä on olemassa kaikki elementit päätyyn saakka.

Seuraavaksi Tami suunnittelee suuntaavansa Jaguaarinsa konepellin kohti Tampereen Nokia-areenaa, jossa Ilves isännöi tiistaina Tepsiä.

Juhani Tamminen on valmis julistamaan sodan Raumalle – varoittelee ennätysnälkäisestä Turun Palloseurasta: ”Luvassa helvetinmoinen inferno!”

Värikkään pikkutakin povitaskusta löytyy jo valmiina terveiset tamperelaisille:

– Ne ovat hyvin yksinkertaiset: ”Tosi hieno juttu, että pääsitte näin pitkälle, mutta valitsitte väärän vuoden!”

Ilves – TPS Tampereen Nokia-areenassa tiistaina kello 18.30.