fbq
Juha Larm

Juha Larm stressaantuneena äänimaljojen äärellä: "Mä tykkään hörhöillä"

Yrittäjä Juha Larm myöntää olleensa viime aikoina stressin kourissa.

Sen enempää olotilansa syntyperää selittämättä hän arvelee, että myös ruudun toisella puolella on ihmisiä, jotka kokevat stressiä.

Juha kertoo saavansa ikävään tunteeseen apua meditaatiosta.

- Mikä siis avuksi? Mä tykkään hörhöillä. Soittaa äänimaljoja, joogata, kuunnella luontoa tai jutella henkiväen kanssa. Ne tarjoaa mulle meditatiivisia kokemuksia. Ja huomaan, että kaipaan niitä tällä hetkellä enemmän, hän kirjoittaa Instagram-tilillään.

Äänimaljat ovat kuperia kulhoja, jotka toimivat soittimina yleensä hoitokäytössä. Niiden värähtelyn uskotaan paitsi rentouttavan, myös avaavan energioita ja rauhoittavan mieltä. 

Jutta Larm haukkasi luksuslomakyläbisneksessä liian ison palan – taustalla vääntö omistajuudesta

Hörhöilystään avoin Juha sanoo edellä mainittujen keinojen avulla saavansa yhteyden syvälle itseensä.

- Meditatiiviset kokemukset ovat kuin pieniä onnellisuuden saarekkeita, joihin voi ankkuroida mielensä arjen kuormitusten keskellä. Ne tarjoaa turvasataman kaikesta, mikä tuntuu raskaalta ja ylivoimaiselta. Ja me kaikki tarvitaan niitä, hän kuvailee.

Moni seuraaja on jakanut omia näkemyksiää stressiin ja meditoimiseen liittyen. Osa sanoo saavansa mielenrauhaa esimerkiksi luonnossa liikkumisesta. Toiset taas hiljaisuudesta tai musiikista.

Jutta Larm rehellisenä avioliitostaan: ”Mä inhoan mököttämistä”