fbq
Kotimaa
02.03.2021 09:16
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
BB Julia TIS Mattu Jape
Joutui kolmiodraaman keskelle! BB-Julia yhdistettiin TIS-Japeen pettämiskriisin aikoihin - tosi-tv-tähti puhuu suunsa puhtaaksi: "Järkytyin!"
Kotimaa
02.03.2021 09:16
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Vuoden 2020 Big Brother Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Julia Willman, 23, kertoo järkyttyneensä poistuttuaan BB-talosta. 

Hänestä ja Temptation Island Suomi -kohusarjasta tutusta Japesta oli levitelty juoruja Julian olleessa talossa.

- Niihin aikoihinhan selvisi, että Jape oli pettänyt kumppaniaan Mattua. Jape oli esiintynyt mun Instagram-videotarinoissa, ja ihmiset olivat tehneet sellaisia johtopäätöksiä, että minä olisin ollut se nainen, jonka kanssa Jape petti. Mutta sehän ei ollut lainkaan totta! Järkytyin niistä huhuista, Julia muistelee.

Lue myös: BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"

Julia kertoo tuntevansa Japen exänsä kautta.

Lue myös: Big Brotherin viimeiset bileet päättyivät karmeaan kaaokseen! BB-Joel tylytti Juliaa: "V**tu sä et tajuu mitään"

- Exäni on Japen hyvä kaveri, ja hänen kauttaan tutustuin Japeen. Kun tulin ulos BB-talosta, sain kuulla huhuista. Muistan miettineeni, että miten mut on saatu revittyä ylipäätään koko hommaan mukaan!

- Onneksi Mattu oli sanonut, etten liittynyt siihen ollenkaan, Julia toteaa.

Sinkkumarkkinoilla

Julia paljasti äskettäin Seiskalle olevansa taas sinkku.

- Joo, kyllä se pitää paikkansa. Olen ollut sinkkuna vähän alle kaksi kuukautta, Julia paljasti.

Lue myös: Big Brother -Julia palasi sinkkumarkkinoille: "Eropäätös ei ollut yhteinen!"

Julian mukaan eropäätös ei ollut yhteinen.

- Halusin erota huomattuani, ettemme sittenkään olleet niin samanlaisia kumppanini kanssa. Meidän arvomaailmamme eivät kohdanneet. Mies olisi vielä halunnut jatkaa suhdetta, mutta minä en. Ei omille tunteilleen voi mitään, Julia totesi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »