fbq
Kotimaa
23.12.2021 18:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Christoffer Strandberg
Jouluvaloihin hullaantunut Christoffer Strandberg: ”Niitä on aivan helkkaristi”
Kotimaa
23.12.2021 18:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg, 32, muutti alkuvuodesta unelmakotiinsa Siuntioon. Tähti on halunnut saada piristystä pimeän vuodenajan keskelle, joten hän on ostanut tontilleen runsaasti jouluvaloja. Aikaansaannoksiaan hän on esitellyt Instagraminsa tarinaosiossa. 

Näyttelijä myöntää Seiskalle, että valoja toden totta on paljon.

- Niitä on aivan helkkaristi. Ei ihan jenkkityylisesti, sillä vedin rajan siihen, ettei tule värikkäitä valoja. Sitä en suvaitse omassa pihassa. 

- Se mitä muut sitten tekevät, ei kuulu minulle, hän nauraa.

Lue myös: Unelmakotiin muuttanut Christoffer Strandberg puolisostaan: ”Meillä on aika yhteneväinen maku” – tekivät rohkean sisustusvalinnan

SATOJA METREJÄ

Näyttelijä ei tarkalleen edes tiedä, miten monta valosarjaa hänen pihapiiriään valaisee.

- Puhutaan jo varmasti sadoista metreistä. Toisaalta se on ihan ymmärrettävää siksi, että pihaamme kiertää pitkä aita. Ja kyllä sitä valoa tarvitseekin tämän synkän ja pimeän vuodenajan piristeeksi.

Kotinsa tunnelmasta Christoffer toteaa, että hänen ja Janne-puolisonsa näköisensä joulu on vielä rakentumassa uuteen ympäristöön.

- Tämä on tällaista vähän opettelua, että miltä meidän joulumme näyttää tässä kodissa.

Lue myös: Christoffer Strandberg vakavana Valma-koiransa ongelmista: ”Pelottaa”

PERINTEET KUNNIAAN

Juontajatähdellä on selvät sävelet, mitä tulee menoihin joulunpyhinä.

- Jouluperinteemme ovat kirjoitettu tähtiin jo. Vietän aina aatot perheen kanssa: mukana ovat äiti, isä, veli ja äidin siskot. Heillä on sellainen kiertävä perinne, että aina joku siskoista järjestää jouluaaton kodissaan. 

- Puolison suvun kanssa olen sitten joulupäivän. Rakastan perinteitä todella, ja minulle on tärkeää, että tietyt asiat toistuvat. Ne tuovat jatkumoa ja tietynlaista turvaa elämään. Ja tietysti se on tärkeintä, että saa läheisten kanssa rauhoittua ja viettää yhteistä aikaa, hän sanoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »