fbq
Jösses, mitkä muskelit! Jere Karalahti esittelee paidatonta kroppaansa hikisessä kuvassa! | Seiska
Kotimaa
09.07.2021 16:22
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Jere Karalahti
Jösses, mitkä muskelit! Jere Karalahti esittelee paidatonta kroppaansa hikisessä kuvassa!
Kotimaa
09.07.2021 16:22
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Entinen jääkiekkosankari ja erinäisissä rikoskohuissakin ryvettynyt Jere Karalahti, 46, julkaisi omalla Instagram-tilillään pysäyttävän otoksen. Herra esittelee kuvassa nimittäin uskomattoman timmissä kunnossa olevaa ylävartaloaan.

Lue myös: Jere Karalahti otti uuden tatuoinnin – aiheutti kritiikkiä välittömästi: "Ole hyvä vaan!"

 

 

Lue myös: Jere Karalahdelle syyte pahoinpitelystä - kohuttu Levin-matka johtaa käräjille

Tatuointien peittämä kroppa lähes hehkuu auringossa ja kuvan perusteella ex-kiekkoilija onkin saanut hipiälleen oikein syvän rusketuksen.

Jere kertoo kuvatekstissään, miten hän on viimeisen kolmen viikon aikana vetänyt noin 100 ihmiselle muun muassa livetreenejä sekä luentoja elämän filosofiasta.

Viime vuosien aikana entisen ammattiurheilijan elämän filosofiaan ovat kuuluneet perhe-elämän lisäksi myös toilailut rikosmaailmassa.

Lue myös: Jere Karalahdesta etsintäkuulutus: taustalla syytteet rikoksista - tästä tapauksessa on kyse! Katso hurjat kuvat tapahtumayöltä!

Viime kuussa Seiska uutisoi Karalahden olevan etsintäkuulutettuna. Lapin käräjäoikeus ei ollut tavoittanut Karalahtea ja saanut tätä vastaamaan hänelle annettuihin syytteisiin koskien viime tammikuista pahoinpitelyä Levin yössä.

Etsintäkuulutuksesta uutisoi tuolloin ensimmäisenä Ilta-Sanomat.