Jösses, mikä massimenopeli! Esko Eerikäinen kurvailee 70 000 euron ökyautolla – kuva!

Kotimaa | 10.04.2021 16:04

Esko Eerikäinen on hankkinut komean menopelin.

– Radiopersoona kurvailee nykyään muutaman vuoden ikäisellä Range Rover Sport -ökykiesillä. Esko ei kuitenkaan ole tehnyt käteiskauppaa, vaan auton omistaa rahoitusyhtiö, kaduilta kuiskitaan.

Auto maksaa noin 70 000 euroa.

Eskon auto.

Lue myös: Stefan Thermanin törkykommentti Martina Aitolehdestä oli liikaa – Esko Eerikäinen joutui poistamaan kommentin somesta!

Uusi koti

Radio Novan juontajana työskentelevän Esko on uuden auton lisäksi hankkinut myös uuden kodin. Maaliskuun alussa hän kertoi Seiskalle etsineensä jo tovin omaa asuntoa vuokralla asumisen sijaan.

– Olen nyt asunut vuokralla aika kauan ja tullut siihen tulokseen, että oma koti olisi järkevin sijoituskohde näinä aikoina. Haluan jättää jotain myös Vickelle perintönä, Esko totesi viitaten kouluikäiseen Victoria-tyttäreensä.

Lue lisää: Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen muuttaa pois Helsingistä - päätöksen takana painava syy!

Aiemmin Helsingin Kalasatamassa asunut entinen Hunks-tanssija ostikin uuden kodin Espoosta. Kyseessä on valoisa rivitalokolmio, jossa on vähän yli 100 neliötä sekä oma piha ja sauna.

– Tässä on tosi kiva ratkaisu ja hyvä hinta-laatu-suhde. Alueella on lapsiperheitä aika paljon, joten Vickekin varmasti viihtyy. Lisäksi meillä on oma piha, joten siinäkin on tilaa temppuilla, Esko kertoi Seiskalle noin kuukausi sitten.

Lue lisää: Oma perunamaa? Radiojuontaja Esko Eerikäinen osti asunnon Espoosta: "Tiesin heti, että tämä on se oikea"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!