Vain Seiskassa!
Johanna Tukiainen

Johanna Tukiainen avoimena miesruletistaan: "Paul ja Veijo ovat kuin yö ja päivä" - näin kommentoi Veijo!

Kotimaa | 05.08.2021 06:03

Kohublondilla kiehuu jälleen kuuma suhdesoppa: Johanna Tukiainen, 43, viestittelee vapautuneelle rikollis-rakkaalleen Ruotsiin mutta lämmittelee myös välejään Veijo Lalliin Suomessa.

Johanna Tukiainen on saapunut kaikessa hiljaisuudessa takaisin Suomeen. Hän nauttii kesästä kotimaassaan vanhempiensa, tyttärensä ja koirien kanssa.

Lue myös: Johanna Tukiaisen yllätyspaluu ex-kihlatun luokse: Pakenin Paulia Veijon luo!

Seiskan reportteri tapasi Johannan tämän viettäessä synttäripäiväänsä sukumökillään Pohjois-Savossa. Haastattelupäivänä Veijo hääräili Johannan mökillä kuin isäntämies konsanaan avustaen Johannaa esimerkiksi puvuston kanssa, kaataen tälle kuohuviiniä ja huolehtimalla syntymäpäiväkakun jämät jääkaappiin.

Uutta kihlausta ei silti ainakaan toistaiseksi ole tiedossa.

– Paul ja Veijo ovat kuin yö ja päivä. Lämpimiä tunteita on molempia kohtaan. Paulia kohtaan tunnen intohimoa, ja Veijo on puolestaan turvallinen, Johanna kuvailee.

Johanna Tukiainen paljastaa Seiskan videolla: He ovat elämani miehet

"Otetaan päivä kerrallaan"

Paul, Isabellen isä, vapautui juuri vankilasta. Seurustelusta hän ei kuitenkaan puhu kummankaan kohdalla. Pelkästä ystävyydestäkään ei kuitenkaan ole kyse.

Lue myös: Johanna Tukiainen pelkää vankilassa istuvaa ex-rakastaan: Vangeilta oppia tyttöystävän listimiseksi!

Instrumenttiasentajana työskentelevä Veijo ja Johanna olivat vuosia on–off-suhteessa. Pari kihlautui ensimmäisen kerran jo vuonna 2015. Heidän oli tarkoitus avioitua vuonna 2016, mutta häät peruuntuivat riitojen takia. Myös 2017 hääsuunnitelmat etenivät mutta kaatuivat kuitenkin jälleen erimielisyyksiin. Nyt välit ovat jälleen erittäin hyvät.

Alkukesästä 60 täyttänyt Veijo jää eläkkeelle tänä kesänä, eikä ole vielä tehnyt suunnitelmia sen pidemmälle. On mahdollista, että yhteinen tuttavuus syvenee entisestään.

– Otetaan päivä kerrallaan, Veijo kuvailee Seiskalle ja hymyilee lämpimästi Johannalle.

Lue myös: Ruotsin hovioikeus ei muuttanut Johanna Tukiaisen lapsen isän Paulin tuomiota - vankeusrangaistus pysyy

Johanna Tukiainen täytti 43 vuotta - syntymäpäivävideo mökiltä

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!