fbq
Kotimaa
20.12.2021 10:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
janni ja joel
Joel Harkimo sai Janni Hussilta todellisen jouluyllätyksen: "Teki sen siis täysin mun takia"
Kotimaa
20.12.2021 10:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Atlantin yli -kuvauksista kotiutunut Joel Harkimo yllättyi palatessaan kultansa Janni Hussin luokse. Useita viikkoja kestänyt purjehdusmatka on vaihtunut kotivaatteisiin ja jouluisiin tunnelmiin.

Lue myös: Janni Hussi kaipaa jo Atlantin yli lähtevää sulhastaan: "Suojelusenkeleitä matkaan"

Joel kertookin sosiaalisessa mediassa, että Janni oli hänen yllätykseksi laittanut kodin sisustusta uusiksi sekä hankkinut hänelle lahjoja.

– Ette arvaakaan, kuinka siistiä oli tulla kotiin, kun mut yllätettiin eilen joulukuusella, kalenterilla ja muutamalla pre-joululahjalla, Jolle fiilisteli Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolle (@joelharkimo)

"Janni ei ole jouluihminen"

Joulukuusi ei ole kodissa itsestäänselvyys.

– Janni Hussi ei edes ole jouluihminen ja ehkä viimeinen joka on hankkimassa kuusta himaan. Teki sen siis täysin mun takia ja nähnyt tosi paljon vaivaa, mies herkisteli sydämen ja kyynelemojin kanssa.

– Vaikka tuo Atlantin ylitys oli taas uskomattoman hieno projekti, niin silti on parasta tulla takasin kotiin (vaikka ei olisi ollut kuusta ja kalenteria).

Lue myös: Joel Harkimo julkaisi kuvapäivityksen taloprojektin etenemisestä - seuraajat huolestuivat: "Harri näyttää oudolta"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Lue myös: Tv-tähtien villit karaokejatkot! Heikki Paasonen ja Riku Rantala tarttuivat mikkiin, Jaajo Linnonmaa kuvasi viinipöytää - mitä kävi Janni Hussille?

Arkistovideo: Story of My Life - Janni Hussi avoimena syömishäiriötaustastaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »