fbq
Jestas, mikä muutos - supertimmin Roope Salmisen kroppa ennen ja jälkeen!
Jestas, mikä muutos - supertimmin Roope Salmisen kroppa ennen ja jälkeen!

Jestas, mikä muutos - supertimmin Roope Salmisen kroppa ennen ja jälkeen!

Näyttelijä-laulaja-juontaja Roope Salminen aloitti syksyllä kuntokuurin, jonka jäljet nähtiin Ruisrockissa.

Roope postasi vastikään Instagramiin ennen ja jälkeen -kuvat muutoksestaan. Hän on vajaassa vuodessa laihtunut ja kiinteytynyt selvästi.

Muutos ei ollu helppo, sillä Roope kertoo olevansa omien sanojensa mukaan "laiska ja mukavuudenhaluinen" ihminen.

- en o ikinä tykänny treenaamisesta ja oon jopa ollu aika avuton et mitä se sit käytännös tarkottaa, mitä salil pitäis tehä, kuinka pitkii lenkkejä juosta ja onks ne superfoodit nyt terveellisii vai ei. dieetit on koostunu siitä että välil oli niin kiire että unohdin syyä, keikoilla tuli riehuttuu joidenki kaloreiden edestä ja luotin siihen että jos oon mahd hauska ja nokkela ni ei kai täs nyt kukaan enää oota et oisin viel hyvässä kunnossakin.

Viimeinenkin itsekuri ropisi pehmeämpiä muotoja vaatineen elokuvaroolin myötä.

- kun sain roolin Teit meistä kauniin -elokuvasta, jossa mun piti näytellä 16-vuotiasta, sain hyvän syyn mussutella burgereita, tissutella bissee ja kerätä lapsenpyöreyttä kasvoihin. kilojen hankkiminen oli kivaa, mutta mulla ei ollut mitään hajua miten niistä pääsee eroon. siispä viime syksynä mä laitoin mun ystävälle @jepa_'lle, jonka tiesin treenaavan paljon, ton vasemmanpuoleisen kuvan tekstillä "aion ottaa ens RUISROCKISSA ekaa kertaa PAIDAN POIS LAVALLA." että mitäs tehdään.

Roope on kiitollinen siitä, että hänen toiveensa otettiin vakavasti.

- ootin että jenna ois sanonu et nonnii nyt on vähän vaikee, nauranu, antanu vinkin suklaan jättämisestä pois ja sanonu et katotaa 2018 kesäks. mutta se vastaskin että okei roope, vaikka oot laiska idiootti (se tuntee mut) meillä ei oo mitään hätää ja lupas että pystyn pääsemään ihan hyvään kuosiin eikä se vaadi taikatemppuja vaan ainoastaan tahdonvoimaa. siitä eteenpäin aloin lenkkeillä aina ku jaksoin, kattomaan mitä syön aika paljon tarkemmin, syömään tasasin väliajoin vähän pienempiä annoksia ja dokaamaan vähemmän.

Roope vakuuttaa, että hän ei ole vetänyt hommaa överiksi, vaan tulosta tuli varsin pienillä muutoksilla.

- yhtään protskupatukkaa tai lisäravinnetta en oo mutustanu (en tiiä miten ne toimii), salilla oon käyny satunnaisesti, oon sitkeesti lähteny ulos ovesta ekaks kävelemään hitaasti ja sit hölkkäämään ja sit juoksemaan ja vaihtanu osan roskaruoasta fiksumpiin juttuihin (elämästä pitää silti nauttia, välil pitää syyä syntisestikin!). kun laittaa tämmösen kuvan niin avaa itsensä arvostelulle ja kommentoijat tulee muistuttamaan siitä että oon narukäsi ja kevytläski. se on totta, prosessi on kesken. mut haluun muistuttaa kaikkia keillä on avuton olo kroppansa kaa että tämmönen on täysin mahdollista! mä oon sua laiskempi ja pystyin siihen. tee päätös tänään ja kiität ittees parin kk päästä. mä lupaan.

Roope on selvästi sitoutunut elämäntapamuutokseensa, sillä hän kertoi Seiskalle Ruisrockissa ottaneensa sinnekin omat eväät, sillä hän ei uskonut festivaalialueelta löytyvän terveellistä ruokaa.