fbq
jere karalahti

Jere Karalahti hempeilee somessa - tunteikas päivitys omasta pojasta: "Jatkaa mun perintöä"

Ex-kiekkoilija Jere Karalahti julkaisi tänään (13.5.) somessa synttärionnittelupäivityksen pojalleen Jaxille. Jeren ja vaimonsa Nanna Karalahden ensimmäinen yhteinen lapsi täyttää kuusi vuotta, jonka kunniaksi Jere julkaisi Jaxista kuvan, kylpemässä.

- Maaginen päivä. 13.Perjantaina 6.v sitten sain tän Pojan joka jatkaa mun perintöä ja on todistanut mulle elämää suuremmasta voimasta, Jere hempeilee kieliopista piittaamatta.

- Tänään 13.perjantaina tämä sanoinkuvaamattoman erikoinen taiteilija sielu täyttää siis 6.vuotta ja numerot ei koskaan valehtele ja kun katot näitä numeroita ni tajuat et kyse on todellakin ainutlaatuisesta ja erikoisesta Pojasta, Alien-osastoa. Hyvää syntymäpäivää Jax, Jere kirjoittaa.

Uudet kuvat Jere Karalahdesta puhuttavat - nenänalus herättää huomiota: "Sulla on jotain tossa"

Karalahtien perhe kasvaa kolmannella lapsella. Nanna kertoi iloisesta perheuutisesta Instagram-tilillään huhtikuun alussa.

- Sinä olet jo rakastettu ja turvassa. Sinun isoveli, isosisko, isi, äiti ja läheiset tulevat pitämään huolen siitä, että tulet olemaan sitä koko elämäsi. Kiitos, että tulet meidän perheeseen - sinä suurin lahja kaikista, hän kirjoitti.

Nanna ja Jere Karalahti: vauva tulossa!

Nannalla ja Jerellä on entuudestaan kaksi yhteistä lasta, Jax ja 3-vuotias tytär Alexia. Jerellä on lisäksi aikuinen tytär, Ronja, entisestä avioliitostaan. Lisäksi Jerellä on 8-vuotias Stella-tytär salasuhteestaan valkovenäläisen Oksana Chaikon kanssa.