fbqJere Karalahden tuomiopäivä Levin sekoilusta lähenee – oikeudenkäynti alkaa huomenna keskiviikkona! | Seiska
JEre

Jere Karalahden tuomiopäivä Levin sekoilusta lähenee – oikeudenkäynti alkaa huomenna keskiviikkona!

Kotimaa | 23.11.2021 08:01

Lopultakin. Kiekkolegenda Jere Karalahti nähdään, kaikella todennäköisyydellä, kärjäjillä Rovaniemellä  huomenna keskiviikkona 24.11. Kyseessä on tammikuussa 2020 Levillä sattuneiden, yöllisten tapahtumien selvittely. Jerellä on vastattavanaan kolme syytettä: laiton uhkaus, pahoinpitely ja pahoinpitelyn yritys. 

Tähän mennessä Jere on keronut muutamassa lehtihaastatteluissa oman näkemyksensä Levin tapahtumiin. Hänen mukaansa kyseessä oli ”poikien reissun illanvietto”. Jere oli ottanut hieman liikaa viiniä, mutta "mitään pahempaa ei kuitenkaan päässyt tapahtumaan".

Seiskan uutinen tammikuulta 2020 kertoi kiinnostavia yksityiskohtia kyseisestä reissuviikonlopusta.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Pikkuhiprakasta ei tietoakaan

Seiskan jutusta käy ilmi, että kiekkosankarin kunto Kittilän yössä oli hyvinkin raju. Silminnäkijöiden mukaan Leijona-legendalla olisi ollut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ainakin kova hinku paikalliseen Ihku-yökerhoon.

– Jopa niin kova, että hän yritti väkisin etuilla jonossa. Jere oli kuitenkin sen verran aggressiivisella tuulella, etteivät ravintolan portsarit onneksi päästäneet häntä sisälle, Seiskalle kerrotaan.

Tästä seurasi sarja sekavia yöllisiä tapahtumia, joissa osallisina olivat Jere, järjestysmiehet sekä Kittilän poliisivoimat. Ilta päättyikin Jeren osalta putkaan.

Jere
Räps! Jere yökerhon jonossa Kittilässä tammikuussa 2020, vain hetki ennen kuin tapahtumat alkoivat vyöryä.

Pakoili haastetta

Rähinöinnistä seurasi rikosilmoituksia ja syytteet. Jere ei ole ollut lainkaan halukas selvittämään asiaa, vaan on jätti vastaamatta haasteeseen, syyttäjän yhteydenotoista piittaamatta.

Lue myös: Jere Karalahdesta etsintäkuulutus: taustalla syytteet rikoksista - tästä tapauksessa on kyse! Katso hurjat kuvat tapahtumayöltä!

Haasteen pakoilusta seurasi jopa etsintäkuulutus, mutta Jereä ei sentään tarvinnut viedä uudelleen putkaan. Nyt liki kaksi vuotta tapahtuneen jälkeen oikeus pääsee vihdoin käsittelemään syytteitä. Ennakkoon kiinnostavin esille nouseva kysymys on, saapuuko Jere paikalle sovitusti vai ei. 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!