fbq
Jasmin Mäntylä kertoo löytäneensä tosirakkautensa: muistatko nämä kohuexät?
Jasmin Mäntylä kertoo löytäneensä tosirakkautensa: muistatko nämä kohuexät?

Jasmin Mäntylä kertoo löytäneensä tosirakkautensa: muistatko nämä kohuexät?

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä lomailee parhaillaan uuden miehensä Richardin kanssa tämän kotimaassa Australiassa. Rakastunut Jasmin hehkuttaa Seiskan blogissaan, että hän on vihdoin löytänyt elämänsä rakkauden.

Jasminin käänteitä seuranneille lausunto kuulosti etäisesti tutulta. Jasmin on ennenkin puhunut avoimesti rakkaudestaan, ja sen kohteena on ollut milloin julkkismiehiä, milloin taviksia. Yhdistävänä tekijänä voidaan pitää sitä, että Jasmin taitaa tuntea vetoa itseään selvästi vanhempiin miehiin.

Kesällä 1999 Jasminilla oli sutinaa kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin suomalaiskiekkoilijoihin kuuluvan Jari Kurrin (kuva alla) kanssa. Kaunotar oli tuolloin 17-vuotias.

Onneksi Jari Kurri löysi Vanessan!

Jasmin meni ensimmäisen kerran naimisiin jo 18-vuotiaana Mike Raution kanssa. Liitto päättyi lopulta siihen, että kumpikin osapuoli tykkäsi miehistä.

Petimme Miken kanssa toisiamme!

Kuten muutama muukin julkkisnainen, Jasmin Mäntylä on heilastellut myös kansanedustaja Ilkka Kanervan (kuva yllä) kanssa. Kaksikko heilasteli vuonna 2001. Tuolloin Jasmin oli 19-vuotias ja Ilkka 53.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olemme Iken kanssa nykyään kavereita!

Samana vuonna Jasmin yhdistettiin laulaja Ilkka "Danny" Lipsaseen.

Totuus suhteestani Dannyyn

Kolme vuotta myöhemmin Jasmin oli Seiskan kannessa, kun hänen kihlattunsa Markku Valtanen pahoinpiteli hänet Seiskan synttäreiden jälkeen. Jasminilla ja Markulla oli ikäeroa ainoastaan seitsemän vuotta. He olivat tavanneet turkulaisessa karaokebaarissa, jossa Markku työskenteli karaokeisäntänä.

Markku tuomittiin pahoinpitelystäni!

Tammikuussa 2011 Jasmin oli yhdessä näyttelijä Oskari Katajiston kanssa.

En rakastanut Oskaria!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Tutustuimme vuonna 2010 ja häneen oli helppo ihastua. Varmaan olin rakastunut, mutta kuuna päivänä en häntä rakastanut. Ihminen voi ihastua ja rakastua, mutta ei sitä voi verrata oikeaan rakkauteen, Jasmin kertoo.

2012 Jasmin tapasi brittiläisen Dennis Bramleyn ja pariskunta avioitui syyskuussa 2012. Nyt ero on jo tosiasia ja vierellä siis uusi Richard-kulta.